Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έβγαζαν δάνεια με πλαστά δικαιολογητικά! Στο κόλπο και υπάλληλος της τράπεζας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την απίστευτη κομπίνα είχαν στήσει στη Θεσσαλονίκη δύο άνδρες και μια

γυναίκα που εργαζόταν σε τραπεζικό υποκατάστημα.

Τα μέλη του κυκλώματος έρχονταν σε επαφή με πολίτες που χρειάζονταν χρήματα αλλά δεν είχαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν δάνειο. Για την ακρίβεια, ήταν άνεργοι με μηδενική φορολογική δήλωση!
 
Τι έκανε λοιπόν το κύκλωμα; Έβγαζε πλαστές-συμπληρωματικές φορολογικές δηλώσεις στους ενδιαφερόμενους, στις οποίες παρουσιάζονταν ψεύτικα εισοδήματα.
Τα πλαστά αυτά έγγραφα τα πήγαιναν στην τράπεζα, εκεί τα παραλάμβανε η υπάλληλος που ήταν “στο κόλπο” και… τα δάνεια έβγαιναν σε χρόνο μηδέν!
 
Μάλιστα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία, η τραπεζική υπάλληλος έκανε τις διαδικασίες για τα παράνομα δάνεια, τις ώρες που η τράπεζα ήταν κλειστή!
 
Φυσικά, το κλειδί της υπόθεσης είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι τελικά έπαιρναν στα χέρια τους ένα μικρό μέρος των χρημάτων και τα υπόλοιπα λεφτά τα έπαιρναν τα μέλη του κυκλώματος για… την εξυπηρέτηση που έκαναν.
 
Την καταγγελία έκαναν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, τέσσερις άνθρωποι που μπλέχτηκαν στα δίχτυα του κυκλώματος…
Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον έναν άνδρα του κυκλώματος που παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Παραδέχθηκε επίσης τη συνεργασία του με την 41χρονη τραπεζική υπάλληλο, η οποία εντοπίστηκε μεν αρνείται κάθε κατηγορία δε.

Η έρευνα συνεχίζεται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε