Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έχασαν δεύτερη φορά Ριζάι και Σούλα

Από την επιχείρηση στο Αλεποχώρι ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όπως αποκάλυψε πρώτος ο ΑΝΤ1 έχασαν ακόμη μία φορά το ζευγάρι γιατί περίμεναν να εμφανιστεί ο Παλαιοκώστας.

Μετά την αποτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στο Αλεποχώρι στις 13 Απριλίου για να συλλάβει τους δραπέτες Βασίλη Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριζάι έγινε γνωστή μία ακόμη αποτυχημένη επιχείρηση. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το ζευγάρι χάθηκε μαζί με τον αγαπημένο τους σκύλο από τον Ωρωπό όπου είχαν εντοπιστεί. 

Μετά από πολυήμερες αστυνομικές παρακολουθήσεις και ηλεκτρονική «υποβοήθηση», οι αρμόδιες αρχές βρήκαν με μεγάλη ακρίβεια τον χώρο που είχε βρει καταφύγιο. Αποφασίστηκε να περιμένουν ώστε να διαπιστωθεί αν στον ίδιο χώρο κινείται και μένει και ο Βασίλης Παλαιοκώστας. 

Οι αστυνομικοί που αναλάβει την διακριτική παρακολούθηση, περιέγραφαν με λεπτομέρειες τις κινήσεις των υπόπτων ακόμη και τις εξόδους της Σούλας με διάφορες μεταμφιέσεις προκειμένου να βγάλει βόλτα τον αγαπημένο τους σκύλο, που είχαν πάρει μαζί τους από το Αλεποχώρι. 

Ο Ριζάι στο διάστημα των παρακολουθήσεων δεν φαίνεται να βγήκε από το καταφύγιο. Όταν μετά από αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής σχεδόν πιστοποιήθηκε η «απουσία» του Βασίλη Παλαιοκώστα, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας αποφασίστηκε η υλοποίηση αστυνομικής επιχείρησης για την σύλληψη του ζευγαριού. 

Ήταν όμως αργά, καθώς ο Ριζάι, η Σούλα και ο σκύλος είχαν εξαφανιστεί, είτε γιατί κατάλαβαν την παρακολούθηση είτε γιατί ήθελαν να αλλάξουν τόπο διαμονής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε