Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ευρυτανία: Έχουν τον έναν, ψάχνουν τους άλλους τρεις

Ευρυτανία: Έχουν τον έναν, ψάχνουν τους άλλους τρεις

Εξιχνιάσθηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια, καταστήματα και συγκροτήματα ενοικιαζόμενων δωματίων, σε διάφορες περιοχές της Ευρυτανίας

Μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών, εκ των οποίων ο ένας έχει συλληφθεί ενώ οι άλλοι τρεις καταζητούνται.

Πρόκειται για τέσσερις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 44, 37, 30 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ευρυτανίας και προφυλακίσθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Άμφισσας

Η λεία τους περιλάμβανε χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που η αξία τους ξεπερνά τις 5.000 ευρώ

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 20-07-2011 έως και 15-09-2011, έχοντας συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, διέπραξαν οκτώ κλοπές και απόπειρες κλοπών σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες, κατάστημα – ταβέρνα και σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στη περιοχή Μεγάλο Χωριό και στους οικισμούς Κορυσχάδων και Γοριανάδων Ευρυτανίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, μετά την ολοκλήρωση των πολύμηνων ερευνών, υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας και σε βάρος των δραστών ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκαν σχετικά εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Ευρυτανίας.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Δυτικής Αττικής, προκειμένου να απελαθεί από την χώρα, συνελήφθη μετά την έκδοση του προαναφερόμενου εντάλματος σύλληψης και διατάχθηκε η προφυλάκισή του στο Κατάστημα Κράτησης Πρεβαντορίου Άμφισσας.

Οι υπόλοιποι τρεις αναζητούνται από την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πύργος: Σπουδαστές “φυλάκισαν” τον Τζαβάρα σε τηλεοπτικό στούντιο!

Αίμα στους “άδειους” δρόμους της κρίσης – 19 νεκροί το Φεβρουάριο σε τροχαία

Πυροβολισμοί στα Ζωνιανά για το κλάδεμα μιας μουριάς!

Ξάνθη: Πορεία κατά της βίας στη μνήμη της αδικοχαμένης Ζωής (video)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε