Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εύβοια: ''Έχουμε χάσει τον ύπνο μας'' - Φυλάνε καραούλι για να σώσουν τις περιουσίες τους!

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 28.03.2012 | 11:31
Πρώτη δημοσίευση: 28.03.2012 | 08:42

Απελπισμένοι οι κάτοικοι στην Πειραϊκή Πατραϊκή και στο συγκρότημα Άρτεμις...

Εδώ και ένα μήνα ξεκίνησαν να χάνουν τον ύπνο τους οι κάτοικοι της περιοχής, που απέχει μόλις μισό χιλιόμετρο από το κέντρο της Χαλκίδας. Το πρώτο περιστατικό συνέβη πριν από έναν μήνα όταν παραβίασαν μέσα σε ένα βράδυ τρία αυτοκίνητα. Έψαχναν για χρήματα και αφού κατάφεραν να πάρουν κάποια κέρματα, στην συνέχεια άρπαξαν ράδιο-cd.

Από εκεί και μετά, κάθε εβδομάδα ανοίγουν και από ένα όχημα. Πρόσφατα προσπάθησαν να διαρρήξουν και ένα ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στο σημείο. Με λοστό όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα, αλλά ο θόρυβος, ξύπνησε τους γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία.

"Με το που επικοινωνήσαμε με το 100, μέσα σε λίγα λεπτά ήρθαν και απέτρεψαν τους δράστες." είπε κάτοικος της περιοχής στο evianews.com. Ωστόσο οι δράστες ήταν τόσο θρασύτατοι που επέστρεψαν μετά από μία εβδομάδα για να τελειώσουν ότι άρχισαν, ευτυχώς χωρίς επιτυχία μιας και έγιναν και πάλι αντιληπτοί.

Πολλοί πάντως ένοικοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και κάθε βράδυ φυλάνε καραούλι για να αποτρέψουν οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. "Η αστυνομία μέσα σε δύο λεπτά έρχεται στο σημείο αν επικοινωνήσουμε, το θέμα είναι πως δεν μπορείς να έχεις έναν αστυνομικό έξω από το σπίτι σου, πρέπει και εμείς να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά" συμπλήρωσε κάτοικος της περιοχής.
 


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο