Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Ο “πελάτης” τους πέρασε χειροπέδες…

Εύβοια: Ο “πελάτης” τους πέρασε χειροπέδες…

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών στη Χαλκίδα.

Η δράση τριών αλλοδαπών μαστροπών έλαβε τέλος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικός εμφανίστηκε σε προκαθορισμένη συνάντηση παριστάνοντας τον πελάτη.

Πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα μαστροπών που προήγαγε στην πορνεία νεαρές γυναίκες Ρουμανικής καταγωγής.

Οι 3 αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 41 και 37 ετών και ένας 17χρονος υπήκοος Ρουμανίας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ.  Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Μετά από πληροφορίες, αστυνομικός κάνοντας τον πελάτη έκλεισε μέσω κινητού τηλεφώνου ραντεβού με τον 37χρονο, προκειμένου να του κανονίσει ερωτική συνεύρεση με νεαρή γυναίκα έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, περίπου στις 10 το βράδυ, και ο 41χρονος και ο 17χρονος παρέδωσαν σε αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που προσποιούταν τον πελάτη, μία 26χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής.

Ο αστυνομικός πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα το αντίτιμο και οι συνάδελφοι του ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τα χρήματα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα ήταν αυτό με το οποίο είχε κλειστεί το ραντεβού.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε και η συμμετοχή του 37χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στα Ψαχνά Ευβοίας έξω από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τον 17χρονο.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δράση των συλληφθέντων.

Σε βάρος της 26χρονης βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο 2734/99 «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Αδελφός σκότωσε αδελφό και αυτοκτόνησε – Τους βρήκε νεκρούς η ηλικιωμένη μητέρα τους!

Ο βίος και η πολιτεία της παπαδιάς – Τι λέει ο γιος του δολοφονημένου ιερέα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε