Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εύβοια: Οι διαρρήκτες πλάκωσαν στο ξύλο ένοικο της πολυκατοικίας!

Εύβοια: Οι διαρρήκτες πλάκωσαν στο ξύλο ένοικο της πολυκατοικίας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.05.2011 | 16:05
Πρώτη δημοσίευση: 27.05.2011 | 15:43

Πήραν με τη σειρά τα διαμερίσματα και όταν κάποιος προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν, του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα...

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς που διέρρηξαν 3 διαμερίσματα, ένα στην πόλη της Νέας Αρτάκης Ευβοίας και δύο σε οικοδομικό συγκρότημα στην περιοχή «Έξω Παναγίτσα» Χαλκίδας, από τα οποία αφήρεσαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων και τιμαλφών μεγάλης αξίας καθώς και χρήματα.

Στη συνέχεια, οι δυο τους, αποχωρώντας από το οικοδομικό συγκρότημα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά ένοικο γειτονικού διαμερίσματος, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους.

Οι αστυνομικοί, που εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκαν, καταδίωξαν και συνέλαβαν τον 35χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρήκαν τα κλοπιμαία καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Παράλληλα, κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του συλληφθέντος, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις μετακινήσεις τους.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ η αστυνομία προσπαθεία να εντοπίσει τον συνεργό του 35χρονου που διαφεύγει.   Διαδώστε αυτό το άρθρο