Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εύβοια: Οι ληστές έδεσαν τον παππού και έπνιξαν τη γιαγιά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ιατροδικαστική εξέταση συμπλήρωσε το παζλ της φρικτής ληστείας – Οι δράστες αναζητούνται…

Η άγρια ληστεία έγινε το πρωί της Τετάρτης (24-11-2010) σε σπίτι στην περιοχή Αλιβέρι. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι, από ξεκλείδωτο παράθυρο και η πρώτη τους δουλειά ήταν να εξαντλήσουν τη βιαιότητά τους, στο ζευγάρι των ηλικιωμένων. Έδεσαν και φίμωσαν τον παππού και στη συνέχεια έπνιξαν – όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – την άτυχη γιαγιά.

Οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια για χρήματα, σαν να μην συνέβη το παραμικρό. Κάποια στιγμή, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν βρήκαν λεφτά, αποφάσισαν να φύγουν. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 11.35 όταν κάτοικος της περιοχής, μπήκε στο σπίτι των ηλικιωμένων.

Βρήκε τον παππού δεμένο και φιμωμένο. Η σύζυγός του ήταν νεκρή, πεσμένη ανάσκελα. Δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις και κατάγματα, γεγονός που έκανε τις αρχές να πιστέψουν αρχικά, ότι ο θάνατός της προήλθε πιθανότατα από ανακοπή.

Η ιατροδικαστική εξέταση όμως, έδειξε ότι οι δράστες την έπνιξαν και την άφησαν νεκρή. Ο παππούς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία περιμένει να συνέλθει ώστε να δώσει πληροφορίες για το προφίλ των αδίστακτων κακοποιών…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε