Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εύβοια: Προφυλακίστηκε επιχειρηματίας για χασισοφυτεία – Χειροπέδες σε τρία άτομα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Φυτεία με 76 χασισόδεντρα εντοπίστηκε από αστυνομικούς μέσα σε περιφραγμένο αγρόκτημα στα Χάνια Αυλωναρίου… 

Συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 67, 65 και 40 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Εγκέφαλος της υπόθεσης φέρεται να είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης του χωριού, ο οποίος προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο συνεργοί του.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν την φυτεία, εντός του αγροκτήματος, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη μέσα σε ελαιώνα και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση. Το μεσημέρι του Σαββάτου (03-10-2015) οι τρεις κατηγορούμενοι μετέβησαν στον χώρο της φυτείας με αυτοκίνητο, με σκοπό την εκρίζωση των δενδρυλλίων, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Πηγή: eviazoom

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε