Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φάρσαλα: Στην εντατική ο αστυνομικός που τραυμάτισαν οι ληστές!

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Ο άτυχος αστυνομικός χρειάστηκε 11 φιάλες αίματος – Αδίστακτοι οι τρεις κακοποιοί που “χτύπησαν” το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Φάρσαλα

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά το πρωί, σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Φάρσαλα. Οι τρεις ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν στην Τράπεζα, λίγο πριν ανοίξει, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών πελατών που περίμεναν το άνοιγμα για να εισπράξουν μισθούς και συντάξεις λόγω πρωτομηνιάς.

Φωνάζοντας «ληστεία» απομάκρυναν τον κόσμο
. Ένας από αυτούς με βαριοπούλα έσπασε την κεντρική είσοδο της Τράπεζας και μπήκε μέσα, μαζί με ένα ακόμη κακοποιό. Ο τρίτος ληστής, οπλισμένος, έμεινε έξω και με απειλές απομάκρυνε τον κόσμο.

Οι δυο δράστες ζήτησαν από τον διευθυντή του καταστήματος να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως λειτουργεί με χρονοδιακόπτη. Οι δράστες έπρεπε να περιμένουν 8 λεπτά για να ανοίξει, γεγονός που τους προξένησε εκνευρισμό. Κάποια στιγμή η υπομονή τους εξαντλήθηκε και στράφηκαν στα γκισέ. Βούτηξαν όσα χρήματα υπήρχαν μέσα και  βγήκαν από την τράπεζα την ώρα όμως, που έφθαναν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις.

Ο τρίτος κακοποιός που είχε μείνει έξω από την τράπεζα, όταν είδε να φθάνει ένα περιπολικό άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι ένας 43χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, 6 και 7 χρόνων.

Οι τρεις ληστές, πυροβολώντας προς το περιπολικό αλλά και στον αέρα, επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν προς τον δρόμο Φαρσάλων-Μικροθηβών-Βόλου. Λίγο αργότερα εγκατέλειψαν την μηχανή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την είσοδο των κακοποιών στην τράπεζα δύο υπάλληλοι κατέφυγαν στην ταράτσα του κτιρίου και από κει φώναζαν ότι γίνεται ληστεία με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί άμεσα το Α.Τ Φαρσάλων.

Ο άτυχος αστυνομικός, μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση από ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς είχε κοπεί μία αρτηρία και χρειάστηκε να του μεταγγιστούν 11 φιάλες αίματος.

Τελικά σταμάτησε η αιμορραγία και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Περιφερειακού Νοσοκομείου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε