Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Φλέγεται” η Πάτρα από τον “πόλεμο” μεταξύ μεταναστών – Αποκαλυπτικό βίντεο!

“Φλέγεται” η Πάτρα από τον “πόλεμο” μεταξύ μεταναστών – Αποκαλυπτικό βίντεο!

Συμπλοκές και πετροπόλεμος στο λιμάνι της πόλης μεταξύ ομάδων αλλοδαπών με τραυματίες και μεγάλες υλικές ζημιές.

Τα επεισόδια άρχισαν το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί συνεπλάκησαν στο λιμάνι, στο ύψος του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. Οι ομάδες των αλλοδαπών εκτόξευαν πέτρες η μία εναντίον της άλλης, ενώ στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέτρεψαν την επέκταση των επεισοδίων.

Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Στην περιοχή παρέμειναν αστυνομικοί, προκειμένου να αποτρέψουν πιθανή επανάληψη των επεισοδίων αλλά είχαμε και νέα εκτεταμένα επεισόδια λίγο μετά τις έξι.

Στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, κοντά στο λιμάνι της Πάτρας, οι ομάδες μεταναστών άρχισαν να πετούν πέτρες η μία εναντίον της άλλης, ενώ κατά την διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν ξύλα, σιδερολοστοί και άλλα αντικείμενα.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έβαλαν φωτιά σε κτίσμα επί της πλατείας Δροσοπούλου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με χρήση δακρυγόνων προσπάθησαν να σταματήσουν τις συμπλοκές. Ταυτόχρονα κατέφθασαν πυροσβεστικά οχήματα για να κατασβέσουν την φωτιά.

Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας μία ομάδα αλλοδαπών κατέφυγε στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, ενώ άλλη ομάδα κινήθηκε προς γειτονικούς δρόμους. Εκτός από τους τραυματισμούς αλλοδαπών, έχουν προκληθεί επίσης ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκίνητα.

Στην περιοχή παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν πιθανή επανάληψη των επεισοδίων, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική σε μεγάλο μέρος της Πάτρας, λόγω της ρίψης των δακρυγόνων. Τα αίτια της συμπλοκής είναι σύμφωνα με πληροφορίες, για το ποια ομάδα μεταναστών θα καταφέρει να επικρατήσει στην λιμενική ζώνη της περιοχής και μάλιστα είναι καθημερινό φαινόμενο για τους κατοίκους αλλά και για τους αστυνομικούς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε