Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Φλώρινα: Αστυνομικοί-διακινητές! Έβγαλαν τη στολή για να μεταφέρουν έναν λαθρομετανάστη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αλβανός λαθρομετανάστης τους έδωσε 450€ – Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, που προκαλεί σάλο, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα…

Η σύλληψη των δύο Αστυφυλάκων (20 και 21 ετών) που υπηρετούν σε υπηρεσία της Αττικής, έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης (12-04-2011) στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας. Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με το αυτοκίνητο του 20χρονου, έναν Αλβανό λαθρομετανάστη που είχαν παραλάβει από τα σύνορα.

Ο Αλβανός είπε στις Αρχές ότι μπήκε πεζός στην Ελλάδα και συνάντησε τους αστυνομικούς, για να τον μεταφέρουν στην Αθήνα, έναντι 450€. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο υπηρεσιακά όπλα με τριάντα δύο  φυσίγγια, τρία κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Σε βάρος των δύο Αστυνομικών και του λαθρομετανάστη, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι Αστυφύλακες τέθηκαν άμεσα σε κατάσταση διαθεσιμότητας και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε