Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φόβοι για βεντέτα μετά το μακελειό στο Ροτάσι – Θέμα χρόνου η σύλληψη των υπολοίπων

φωτό από prismanews.gr
φωτό από prismanews.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων πρωταγωνιστών του μακελειού στο Ροτάσι.

Μετά την παράδοση του 17χρονου νεαρού που χτες το μεσημέρι εμφανίστηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου παίρνοντας πάνω του την πλήρη ευθύνη για την δολοφονία του συνομήλικου συγχωριανού του ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως θέμα χρόνου είναι να βρεθούν στα χέρια της ΕΛΑΣ τόσο ο 42χρονος όσο και ο 24χρονος που μέχρι αυτή την ώρα διαφεύγουν.

«Εγώ τον σκότωσα»

Ο 17χρονος ομολόγησε όπως γράφει το Prismanews.gr ότι ήταν εκείνος που χτύπησε πισώπλατα τον άτυχο συγχωριανό του με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Παραδέχθηκε ότι έπραξε εκείνος το έγκλημα αναλαμβάνοντας έτσι πλήρως την ευθύνη και απαλλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τόσο τον 24χρονο όσο και τον 42χρονο που αναζητούν από οι διωκτικές αρχές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει κατάθεση κι άλλου προσώπου που κλείνει προς την ίδια κατεύθυνση.

Ωστόσο, κατά την παράδοση του ο ανήλικος δεν κρατούσε κανένα φονικό όπλο και δεν παρέδωσε τίποτα στις αρχές. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει στην υπόθεση – το όπλο που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή.

Το βασικό ερώτημα είναι ποια από τις δυο πλευρές κρατούσε το όπλο. Η πλευρά του νεκρού ή πλευρά του δράστη. Αυτό αναμένεται να προκύψει από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στους τραυματίες αλλά και στον νεκρό.

Η κηδεία

Την ίδια στιγμή σε κλίμα βαθιάς οδύνης και την σιωπή να σκεπάζει τα όσα δραματικά σημειώθηκαν στο Ροτάσι συγγενείς και συγχωριανοί αποχαιρέτισαν χτες τον 17χρονο νεαρό που έμελλε να είναι το θύμα μιας διένεξης που σφραγίστηκε με αίμα. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εξώδιο ακολουθία εκφράζοντας τα συλληπητήρια στην οικογένεια του ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας που απο χτές έχει ζώσει την περιοχή καθώς ο φόβος βεντέτας δεν έχει κοπάσει…

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Παραδόθηκε ο ένας από τους τρεις καταζητούμενους του μακελειού στο Ροτάσι – Ανέλαβε την ευθύνη του φονικού!

Θρήνος στην Κρήτη για τον 17χρονο νεκρό του μακελειού! ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε