Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Απατεώνες… κοστουμαρισμένοι στα χέρια της αστυνομίας!

Φθιώτιδα: Απατεώνες… κοστουμαρισμένοι στα χέρια της αστυνομίας!

Έπεσαν χθες το απόγευμα στην φάκα μετά από μπλόκο της αστυνομίας στην περιοχή της Ιτέας και συγκεκριμένα στον Αγ. Σπυρίδωνα.

Οι ευγενικοί καλοντυμένοι “κύριοι”, που εξαπατούσαν ηλικιωμένους, είναι πια στα χέρια της αστυνομίας η οποία ψάχνει σε όλη την Στερεά Ελλάδα για να βρει σε ποιες περιοχές είχαν χτυπήσει!

Λίγο πριν την σύλληψή τους, είχαν αποσπάσει χρήματα από ηλικιωμένη, η οποία ειδοποίησε την ασυνομία και έδωσε την περιγραφή των δραστών και την πληροφορία ότι έφυγαν με αυτοκίνητο Νissan sunny. Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκα και συνέλαβαν τους δύο απατεώνες, ηλικίας 34 και 23 ετών που είναι κάτοικοι Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, στην ευρύτερη περιοχή της Ιτέας, στον Αγ. Κωνσταντίνο Τολοφώνος, Αγ. Πάντες, Αγ. Σπυρίδωνα και αλλού, είχαν εξαπατήσει τουλάχιστον 5 ηλικιωμένους αποσπώντας χρηματικά ποσά από 400 έως και 2300 ευρώ.

Η αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας ήδη έχει στείλει φωτογραφίες σε όλη την Στερεά για να μπορέσουν να εντοπίσουν και σε ποιες άλλες περιοχές δρούσαν οι δύο απατεώνες, αφού έχουμε ανάλογα περιστατικά και σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε