Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Κλεφτρόνια με… hilux αδυναμίες -Προβληματισμός από τα απανωτά χτυπήματα!

Φθιώτιδα: Κλεφτρόνια με… hilux αδυναμίες -Προβληματισμός από τα απανωτά χτυπήματα!

Οι άτυχοι ιδιοκτήτες αντιλαμβάνονται τις κλοπές όταν ξυπνούν για να πάνε στις δουλειές τους…

Διαστάσεις επιδημίας έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η κλοπή αυτοκινήτων στη Φθιώτιδα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξυπνούν το πρωί και το αυτοκίνητό τους έχει κάνει φτερά από την αυλή του σπιτιού τους, χωρίς οι ίδιοι να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό. ”Σηκώθηκα στις 06.00 για να πάω στην τουαλέτα και το αυτοκίνητο ήταν στην αυλή. Μέχρι τις 07.00 που σηκώθηκα ξανά, είχε εξαφανιστεί” έλεγε ένα από τα θύματα στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κλέφτες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα Τoyota Ηilux και μάλιστα τα μονοκάμπινα! Τα ξημερώματα έκλεψαν ένα τέτοιο αυτοκίνητο από την περιοχή των Καμένων και συγκεκριμένα από το Καινούριο, ενώ την προηγούμενη νύχτα έκλεψαν άλλα δύο. Ένα από τη Λαμία και ένα από την Αγ. Παρασκευή. Τουλάχιστον 3, επίσης Τoyota Ηilux, έχουν κλαπεί πρόσφατα από την περιοχή της Στυλίδας, ενώ ανάλογα κρούσματα είχαμε στον Αγ. Κωνσταντίνο και την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από αυτά δεν βρέθηκε ακόμα, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις, που τα κλέβουν και τα εγκαταλείπουν λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα ή σε ένα γειτονικό νομό. Κανείς δεν ξέρει αν τα βγάζουν στο εξωτερικό ή αν γίνονται ανταλλακτικά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με σπείρα, που για κάποιο λόγο έχει αδυναμία στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε