Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Μπήκαν σε σουβλατζίδικο αλλά το ριφιφί πήγε… στράφι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι άγνωστοι δράστες έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να μπορέσουν να βάλουν χέρι στα κοσμήματα, αλλά στο τέλος έφυγαν με άδεια χέρια…

Η απόπειρα έγινε τις μεταμεσονύκτιες ώρες μέχρι τα ξημερώματα. Κατ΄αρχήν διέρρηξαν το σουβλατζίδικο, που είναι μεσοτοιχία με το κοσμηματοπωλείο και άρχισαν να σκάβουν για να τρυπήσουν τον τοίχο και να φτάσουν στα κοσμήματα.

Η τρύπα ανοίχτηκε, αλλά η προσπάθεια δεν ολοκληρώθηκε, αφού οι “ποντικοί”, μετά τον τοίχο συνάντησαν “μέταλλο” και δεν είχαν προφανώς τα κατάλληλα εργαλεία για να προχωρήσουν. Δεν το έβαλαν όμως κάτω. Στη συνέχεια προσπάθησαν να μπουν από την σκεπή.

Δυστυχώς γι΄αυτούς, αφού έσπασαν κάποια κεραμίδια, έπεσαν πάλι στο μεταλλικό κουτί, αφού όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης είχε προνοήσει και έχει “ντύσει” όλο το κατάστημα με χοντρή λαμαρίνα, τόσο τους πλαϊνούς τοίχους όσο και την οροφή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πριν ένα χρόνο περίπου είχαν κάνει και πάλι απόπειρα ριφιφί, αλλά τότε προσπάθησαν να μπουν από το κατάστημα, που βρίσκεται από την άλλη πλευρά του κοσμηματοπωλείου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε