Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Οι διαρρήκτες χτύπησαν το λάθος σπίτι, τη λάθος στιγμή – Στάθηκαν διπλά άτυχοι μια μέρα που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το μόνο θετικό για τους 4 δράστες ήταν πως απέφυγαν τη σύλληψη – Κατά τα άλλα το… φύσαγαν και δεν κρύωνε όπως θα διαπιστώσετε…

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 19.00 χθες το απόγευμα, όταν οι 4 δράστες αποφάσισαν να “χτυπήσουν” ένα σπίτι στο Λογγό. Ήταν τόσο σίγουροι ότι ο ιδιοκτήτης απουσιάζει που σχεδόν γκρέμισαν την πόρτα όταν την παραβίασαν κάνοντας μάλιστα και θόρυβο.

Για κακή τους τύχη όμως ο 43χρονος ιδιοκτήτης ήταν σε διπλανή αποθήκη και τους αντιλήφθηκε. Αμέσως άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Οι 4 κλέφτες τρομαγμένοι πετάχτηκαν έξω. Έβαλαν τα πόδια στην πλάτη και έτρεξαν στο αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα πιο πέρα.

Ο ιδιοκτήτης συνέχιζε να τους κυνηγά, ενώ από τους πυροβολισμούς βγήκαν έξω ανάστατοι και άλλοι κάτοικοι για να δουν τι συμβαίνει. Η ατυχία των διαρρηκτών όμως δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο πιο κάτω το αυτοκίνητο “έμεινε”, ενώ ο ιδιοκτήτης με την καραμπίνα, αλλά και άλλους κάτοικους πλησίαζαν.

Τελικά εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις μέσα στα χωράφια. Το αυτοκίνητο είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας και αν δεν είναι κλεμμένο θα διαπιστωθεί ποιος είναι ο ιδιοκτήτης και ίσως έτσι φτάσουν στους δράστες.

Πηγή: lamiareport.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε