Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Οι ληστές της… τσέπης στα χέρια της αστυνομίας!

I
I

Χαρακτηριστικό των δυο δραστών είναι, ότι είναι πάρα πολύ μικρόσωμοι και αδύνατοι και έτσι κατάφερναν να μπουν σε σπίτια και καταστήματα ακόμη και από πολύ μικρά παραθυράκια τουαλέτας ή βοηθητικών χώρων, από όπου κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορεί να χωρέσει άνθρωπος…

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης (11-05-2011), όταν δυο νεαροί τσιγγάνοι επιχείρησαν να κλέψουν επιχείρηση ξυλείας στα Καλύβια Λαμίας. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, που έμενε κοντά, ο οποίος μαζί με δυο ακόμη άτομα τους καταδίωξε και τους ακινητοποίησε. Οι δυο νεαροί 19 και 17 ετών μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δυο δράστες, μαζί με άλλους δυο τσιγγάνους 22 και 23 ετών, είχαν ρημάξει στις κλοπές την περιοχή της Λαμίας, αφού ομολόγησαν τουλάχιστον 38 κλοπές και διαρρήξεις.

Λίγο πριν το Πάσχα η απόπειρα διάρρηξης σε ένα σπίτι στη Λαμία, μετατράπηκε σε ληστεία, όταν οι δυο δράστες έγιναν αντιληπτοί από την 47χρονη ιδιοκτήτρια που ξύπνησε και την χτύπησαν στο κεφάλι με ξύλο, τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Πολλά από τα κλοπιμαία τα διέθεταν στην Αθήνα, αλλά ορισμένα έχουν βρεθεί από τους άνδρες της Ασφάλειας στα σπίτια των δραστών και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον τρίτο της παρέας, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 23χρονος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε