Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για ληστές – Συνελήφθησαν ήδη τρεις

Φθιώτιδα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για ληστές – Συνελήφθησαν ήδη τρεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας από την Κόρινθο σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λαμίας και το Αστυνομικό τμήμα Στυλίδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό του Α.Τ. Στυλίδας εντόπισε τη νύχτα ύποπτο αυτοκίνητο μάρκας audi στην Αγία Μαρίνα, το οποίο απασχολούσε την Ασφάλεια Κορίνθου.

Στις 5 το πρωί έγινε επιχείρηση της σφάλειας από την Κόρινθο σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λαμίας και το Αστυνομικό τμήμα Στυλίδας και συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί, που διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής, όταν πήγαν να πάρουν το αυτοκίνητο. Ακόμη ένας συνεργός τους συνελήφθη στη Κόρινθο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για επικίνδυνους κακοποιούς, που κατηγορούνται για ένοπλες ληστείες τραπεζών, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε ληστεία με φόνο.

Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες σε σπίτια, στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας, αφού οι κακοποιοί πρέπει να έχουν συγγενικά πρόσωπα που μένουν εδώ και η αστυνομία εξετάζει εάν και σε ποιο βαθμό μπορεί να εμπλέκονται σε ληστείες που έγιναν στην περιοχή μας και αλλού.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε