Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Στα χέρια των αστυνομικών ακόμα ένα μέλος της σπείρας που λήστευε και σκότωνε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας για την σύλληψη του 23χρονου Αλβανού…

Ένα ακόμη μέλος της αδίστακτης εγκληματικής ομάδας, που είχε σκορπίσει τον πανικό σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια και Αττική, συνέλαβε η αστυνομία χθες το μεσημέρι, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Μαλεσίνα, όπου έμενε ο 23χρονος Αλβανός.

Πριν από ένα μήνα περίπου, σύμφωνα με το LamiaReport, είχε συλληφθεί και ο αρχηγός της συμμορίας, που μεταξύ άλλων είχε εκτελέσει εν΄ ψυχρώ έναν 68χρονο στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας.

Ο 31χρονος Αλβανός έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Ναυπλίου και φέρεται ως ο “εγκέφαλος” της σπείρας, ο οποίος μάλιστα έμενε στο σπίτι γνωστού κινηματογραφικού παραγωγού, όπου βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που ακολούθησε, εξιχνιάσθηκαν μέχρι τώρα, επιπλέον τρεις ληστείες, δέκα  διακεκριμένες κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια, που έκαναν οι δράστες το χρονικό διάστημα από αρχές Οκτωβρίου του 2011 έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2011 σε περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας και Φθιώτιδας.

Η λεία τους είναι κοντά στις 7,000 ευρώ ενώ επιπλέον πήραν πλήθος κοσμημάτων, 6 ρολόγια, ένα κυνηγετικό όπλο , ηλεκτρονικές συσκευές (δύο τηλεοράσεις, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα CD PLAYER), πιστωτικές κάρτες τραπεζών, εργαλεία, είδη ρουχισμού καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Επίσης, για να διευκολύνουν τη διαφυγή τους σε τρεις περιπτώσεις έκλεψαν τρία Ι. Χ. από τα θύματά τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, εξετάζεται επίσης η συμμετοχή της εγκληματικής ομάδας και σε άλλες υποθέσεις ληστειών και κλοπών – διαρρήξεων ανά την επικράτεια.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, συμμετοχής σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε ακόμα:

26 χτυπήματα, ένας άνδρας νεκρός – Απίστευτη η δράση της σπείρας

Οι ληστές σκότωσαν εν ψυχρώ 68χρονο! – Δεύτερο έγκλημα μέσα σε 10 ώρες!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε