Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: “Τον σκότωσα! Ελάτε να με πιάσετε”!

Φθιώτιδα: “Τον σκότωσα! Ελάτε να με πιάσετε”!

Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Η ανατριχιαστική περιγραφή του δράστη… Η φίλη του θύματος απήγαγε τη μάνα και την ξαδέρφη του δράστη…

 Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής (07/05/2010) όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας. 

“Ελάτε να με συλλάβετε. Εχω σκοτώσει το συνέταιρό μου
. Βρίσκομαι στην κεντρική πλατεία του χωριού Μεσσοποταμία, 5 χιλιόμετρα ανατολικά της Σπερχιάδας”.

Λίγα λεπτά αργότερα πάνοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ένας άγνωστος τους περίμενε σε μία Τζάγκουαρ, μεγάλου κυβισμού. Οι αστυνομικοί, μετέφεραν τον άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας…

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 41χρονος άνδρας, καταγόμενος από την Κύπρο, κατέθεσε ότι σκότωσε με πιστόλι τον συνέταιρό του στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στο κατάστημα LIDL και στη συνέχεια τοποθέτησε το πτώμα, στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος. Το εγκατέλειψε σε ερημική περιοχή στη Ραφήνα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη Ραφήνα και οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη αίματος στο πορτ παγκάζ.
 
Μετά τη δολοφονία, περιπλανήθηκε σε διάφορες περιοχές χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πως βρέθηκε στο χωριό Μεσοποταμία όπου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. 

Σχετικά με τα κίνητρα της πράξης του ο 41χρονος κατέθεσε αρχικά διάφορες δικαιολογίες. Τελικά όμως είπε στους αστυνομικούς ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβονταν οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Η φίλη του θύματος απήγαγε τη μάνα και την ξαδέρφη του δράστη
Στις 07 Μαϊου, η 42χρονη φίλη του θύματος, πιστεύοντας ότι ο δράστης έχει απαγάγει το θύμα, απήγαγε με τη βοήθεια αγνώστων συνεργών της, τη μητέρα και την ξαδέλφη του. Στόχος της να αναγκάσει τον 41χρονο να αφήσει ελεύθερο τον φίλο της…

Φοβήθηκε και αναγκάστηκε να παραδοθεί
Ο δράστης πήρε την απόφαση να παραδοθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την 42χρονη φίλη του θύματος. Εκείνη τον απείλησε ότι θα απαγάγει συγγενικά του πρόσωπα και αμέσως μετά ο 41χρονος πήρε την απόφαση να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε. Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία η 42χρονη απήγαγε τόσο τη μητέρα όσο και την ξαδέλφη του δράστη.

Δείτε το βίντεο με το χρονικό της υπόθεσης…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε