Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε

Φθιώτιδα: Τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πελασγία, από το θάνατο ενός 56χρονου που εκτυλίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ.

Ο Γιάννη Τσεκούρας βρέθηκε χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 19:00, νεκρός στο χωράφι του έχοντας κάποιο χτύπημα στο κεφάλι. Στο χωριό άρχισαν να λένε ότι έπεσε θύμα ληστείας και τον σκότωσαν και συζητήσεις και τα σενάρια για το πως έγιναν όλα έδιναν κι έπαιρναν. Κάποιο από αυτά τα σενάρια έλεγε ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο και ότι το χτύπημα ήταν από την πτώση στο έδαφος. Η ιατροδικαστική έκθεση όμως έκανε λόγο για ισχυρή πτώση και όλα έδειχναν ότι σύρθηκε στο έδαφος.

Πως έγιναν όλα στην πραγματικότητα

Το θύμα είχε πάει για ελιές με το γαμπρό του και κάποιους εργάτες. Όταν το απόγευμα τελείωσαν και μπήκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει, διαπίστωσε ότι δεν έπαιρνε μπροστά από μηχανική βλάβη. Είπε  στο γαμπρό του να πάει τους εργάτες και να επιστρέψει να τον πάρει, αν στο μεταξύ δεν είχε καταφέρει να επιδιορθώσει τη ζημιά στο αυτοκίνητό του.

Όταν επέστρεψε ο γαμπρός του βρήκε το αυτοκίνητο, όχι όμως και τον ίδιο. Είχε ήδη βραδιάσει και υπέθεσε ότι κάποιος πέρασε και τον πήρε και τον έψαξε στα δυο ελαιοτριβεία της περιοχής, χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από 2 ώρες περίπου τον βρήκαν τελικά μέσα στο χωράφι νεκρό κάτω από μια ελιά και σε απόσταση 4-5 μέτρων από το δρόμο.

Όπως απεδείχθη από την έρευνα που έγινε στο σημείο, σύμφωνα με το LamiaReport, βρέθηκαν τα κλειδιά του πατημένα από αυτοκίνητο και υπολείμματα από σπασμένο φανάρι αυτοκινήτου και γυαλιά. Δυστυχώς την ώρα που περίμενε στην άκρη του δρόμου τον γαμπρό του να επιστρέψει να τον πάρει, ένας 40χρονος Βούλγαρος από το Βαθύκοιλο τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε.

Η αστυνομία τον συνέλαβε σήμερα το μεσημέρι, αφού ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε, εντόπισε το χτυπημένο αυτοκίνητό του και τον ίδιο, που σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, είχε πάει για δουλειά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε