Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Φύτεψε” 98 κιλά χασίς στην αυλή σπιτιού

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί απ’ την άλλη πλευρά των συνόρων έκαναν καλά τη δουλειά τους… αν και με περιπετειώδη τρόπο “μπλόκαραν” τα ναρκωτικά που είχαν πάρει το… δρόμο για την Ελλάδα

Οι αστυνομικοί του Αργυροκάστρου είχαν καλή πληροφορία. Έμαθαν ότι ένα αυτοκίνητο θα μεταφέρει προς Ελλάδα περίπου 100 κιλά χασίς.
Έστησαν μπλόκο στο δρόμο και περίμεναν.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου όμως κάτι αντιλήφθηκε και μόλις μισό χιλιόμετρο πριν το μπλόκο άλλαξε κατεύθυνση, μπήκε σε έναν χωματόδρομο και άρχισε να κινείται προς Πρεμετή.
Στο δρόμο, στο χωριό Παγκάρ αποφάσισε να “ξεφορτωθεί” το “εμπόρευμα” και έτσι πέταξε ούτε λίγα, ούτε πολλά 98 πακέτα του… κιλού σε ένα σπίτι.
Στη συνέχεια ο δράστης μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο και επιχείρησε να φτάσει στην Πρεμετή, στη μέση της διαδρομής όμως το αυτοκίνητο χάλασε και έτσι ο έμπορος αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει και να φύγει τρέχοντας.
Οι αστυνομικοί ως τώρα δεν τον έχουν εντοπίσει ωστόσο γνωρίζουν την ταυτότητά του και θεωρούν θέμα χρόνου τη σύλληψή του.
Το τελευταίο καιρό κάτι… κινείται και στις δυο πλευρές των συνόρων με τους εμπόρους να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο στα χέρια των αρχών…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε