Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Γ.Γ. ΕΟΤ: Να μην σπιλώνονται αδίκως άνθρωποι

Γ.Γ. ΕΟΤ: Να μην σπιλώνονται αδίκως άνθρωποι

«Θέλουμε οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή για την απάτη, αν το κρίνει αυτό ο δικαστής και θέλουμε να μην σπιλώνονται αδίκως αθώοι άνθρωποι. Αλλά για να το επιτύχουμε αυτό, πρέπει να προσέχουμε να μην κάνουμε δηλώσεις, είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε προσεχτικοί» δήλωσε ο γγ του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδας στο “Πρώτο Πρόγραμμα”.

Τόνισε πως υπάρχει πόρισμα των ορκωτών λογιστών και προσέθεσε: «η έρευνα η αστυνομική και η εισαγγελική, μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν εντοπίζει ούτε έναν άνθρωπο του ΕΟΤ μπλεγμένο σε αυτή την υπόθεση».

Σημείωσε, ακόμη, πως η ΕΔΕ δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη υπόθεση και πως εξετάζεται αναφορικά με τις διαδικασίες αν υπήρξαν σφάλματα.

Λίγες ώρες αφού έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στην αστυνομία, ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Νίκος Καραχάλιος, εξέδωσε δήλωση σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση απάτης εις βάρος του Οργανισμού.

Στην επιταγή των 147.600€ που θέλησε να εισπράξει την περασμένη Παρασκευή μια νεαρή γυναίκα για λογαριασμό του πρώην ειδικού συμβούλου του ΕΟΤ, υπήρξε η υπογραφή του κ. Καραχάλιου. Η γνησιότητά της δεν έχει εξακριβωθεί αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον πρώην ΓΓ του ΕΟΤ, είναι πλαστή.

Στη δήλωση του, ο Ν. Καραχάλιος αναφέρει ότι από τον πρώτο κιόλας μήνας της παρουσίας του στον ΕΟΤ διαπίστωσε μια σειρά από σοβαρές παρατυπίες και δυσλειτουργίες στον Οργανισμό, που αφορούσαν θέματα οικονομικής διαφάνειας, οργανωτικής λειτουργίας και επικοινωνιακής στρατηγικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καραχάλιος: Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου – Μιλάει για «τρύπα» 12 εκατ. στον ΕΟΤ!

Όλγα Κεφαλογιάννη για ΕΟΤ: Την τελευταία στιγμή αποφύγαμε την υπεξαίρεση – Καραχάλιος στο NewsIt: Θέλουν να με εξοντώσουν πολιτικά

«Θέλουν να με φθείρουν πολιτικά» – Τι απαντά ο πρώην ΓΓ του ΕΟΤ στο NewsIt για την απάτη-μαμούθ στον Οργανισμό

Απάτη-μαμούθ εις βάρος του ΕΟΤ – Αναζητείται για εξηγήσεις ο πρώην γγ του Οργανισμού – Την Παρασκευή απολογούνται οι πέντε συλληφθέντες

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε