Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γαλλική πρεσβεία: Ρούπα, ΟΛΑ, Πυρήνες ή άλλοι;

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Μετά το θρασύτατο χτύπημα με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα άρχισαν τα ερωτήματα για το ποιος και το γιατί… και αν η απάντηση στο γιατί έχει όσο νόημα έχει και η ίδια η λογική της τρομοκρατίας σε ό,τι αφορά στο ποιος δυστυχώς για ακόμη μια φορά στη χώρα μας ο κατάλογος των υπόπτων είναι μεγάλος.

Στην κορυφή του καταλόγου των υπόπτων σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr είναι για ακόμη μια φορά η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα. Τον τελευταίο καιρό οι πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής ήθελαν τη Ρούπα να έχει… μετακομίσει στην Αθήνα.

Μάλιστα η επάνοδός της θεωρείται ότι είχε να κάνει με την προετοιμασία κάποιου χτυπήματος. Τώρα και μετά το χτύπημα στη γαλλική πρεσβεία οι φόβοι φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται καθώς ο τρόπος δράσης και το θράσος των τρομοκρατών παραπέμπει στα χτυπήματά της.

Την ίδια ώρα όμως παραμένει πλήρως ενεργή η ΟΛΑ, μια τρομοκρατική ομάδα που ευθύνεται για την επίθεση κατά του ΣΕΒ, αλλά και οι Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς με το πρόσφατο χτύπημα κατά της εισαγγελέως Τσατάνη.
Ο κατάλογος των υπόπτων ωστόσο δεν σταματάει εδώ, καθώς υπάρχει και η ανοιχτή απειλή από την αναρχική ομάδα “Οχετός” που με ανάρτησή της στο Indymedia προειδοποιούσε με αιματηρά χτυπήματα κατά των αστυνομικών κάνοντας αναφορά σε … νεκροκρέβατα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε