Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννενα: Ιερέας φέσωσε πιστούς, εμπόρους μέχρι και τα ΚΤΕΛ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα… φέσια φτάνουν τα 50.000€ – Ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος βγήκε… από τα ράσα του, όταν έμαθε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης!

Πρωταγωνιστής ένας ιερέας, που εμφανιζόταν και ως αρχιμανδρίτης! Πηγαίνε σε καταστήματα, αγόραζε έπιπλα για το σπίτι, πανάκριβα δώρα για τους φίλους του και πάντα έλεγε ότι θα τα πληρώσει η Μητρόπολη. Οι έμποροι τον πίστευαν, τον άφηναν να φύγει με τα πράγματα, αλλά οι μέρες περνούσαν και τα λεφτά… άφαντα!

Όπως αναφέρει το epiruschannel, επιχειρηματίες πήγαν στη Μητρόπολη και ζήτησαν από τον Μητροπολίτη Θεόκλητο, να τους καταβάλλει τα συνολικά 50.000€ που τους χρωστούσε ο ιερέας. Τότε ο Μητροπολίτης έγινε έξαλλος. Λέγεται πως πιστωτές του πήγαν στο σπίτι του, λίγο έξω από την πόλη συνοδευόμενοι και από άνθρωπο της Μητρόπολης και πήραν πίσω ότι ήταν δυνατό να μετακινηθεί. Καναπέδες, φωτιστικά, έπιπλα, χαλιά, μοκέτες καθώς και άλλα είδη.

Ιδιαίτερη αίσθηση όμως προκαλούν και οι ισχυρισμοί του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Ο ιερέας λοιπόν πήρε χρήματα από πιστούς,
διοργάνωσε μια εκδρομή με θρησκευτικούς προορισμούς,αλλά δεν πλήρωσε ποτέ στο ΚΤΕΛ το συμφωνημένο τίμημα.

Ο ιερέας που κλήθηκε σε απολογία, παραμένει σιωπηλός. Η Μητρόπολη προσπαθεί να διερευνήσει, αν βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο για κάποιους λόγους ή αν κρύβεται περίπτωση απάτης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε