Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκάζι: “Συμβόλαιο θανάτου” για τον έναν- Σε λάθος τόπο τη λάθος ώρα ο δεύτερος

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

– Ο παρκαδόρος δολοφονήθηκε για να μην υπάρχουν μάρτυρες
– Ο δολοφόνος “εκτέλεσε το συμβόλαιο” και απαλλάχθηκε από το μάρτυρα
– Οι αστυνομικοί τον καταζητούν σε συγκεκριμένο “χώρο”
– Τι “είδε” η κάμερα διπλανού καταστήματος

Οι πληροφορίες που έχει το newsit είναι συγκεκριμένες ως προς τον πραγματικό στόχο του δολοφόνου τα ξημερώματα στο Γκάζι. Τα αίτια, οι ίδιες πληροφορίες τα τοποθετούν στο χώρο των ανθρώπων της νύχτας.
Όλα δείχνουν ότι ο στόχος του μεσαίου αναστήματος άνδρα που στις πέντε και πέντε σήκωσε το πιστόλι και το άδειασε πάνω σε έναν 46χρονο και έναν 35χρονο έξω από γνωστό μπαρ στο Γκάζι, ήταν ο 46χρονος, γνωστός στον κόσμο της νύχτας ως “Σουηδός”.

Καλά πληροφορημένες πηγές του newsit θεωρούν δεδομένο ότι ο 46χρονος ήταν ο στόχος. Όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες βρισκόταν τυχαία μαζί. Ο ένας είναι “πορτιέρης” σε ένα από τα δύο μπαρ που βρίσκονται δίπλα-δίπλα στην Τριπτολέμου και ο δεύτερος ο παρκαδόρος και των δύο μπαρ.
Ο δολοφόνος που είχε στόχο τον 46χρονο, αφού τον εκτέλεσε γύρισε την κάννη στον 35χρονο και τράβηξε τη σκανδάλη για να μην αφήσει μάρτυρες.
Οι πληροφορίες του newsit κάνουν λόγο για καταγραφή σχεδόν καρέ, καρέ του φονικού σκηνικού από κάμερα ασφαλείας διπλανού καταστήματος.
Πρόκειται για έναν “κοντόχοντρο” άνδρα που φορούσε γάντια. Πλησίασε, έριξε πέντε σφαίρες αφήνοντας δυο νεκρούς και βιαστικά, αλλά ψύχραιμα απομακρύνθηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρονται και σε συνεργό, καθώς όλα δείχνουν ότι ένα δεύτερο άτομο περίμενε λίγο πιο κάτω με μηχανή.

Διαβάστε επίσης:
Ποιος ήταν ο στόχος του εκτελεστή στο Γκάζι

Διπλό φονικό στο Γκάζι – “Εκτέλεσαν” δύο άτομα στη μέση του δρόμου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε