Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γυαλιά-καρφιά στην Ηλιούπολη

(ΦΩΤΟ NewsIt)
(ΦΩΤΟ NewsIt)

-Έκαψαν 7 Ι.Χ. έσπασαν ένα κρεοπωλείο

-Στόχος σύνδεσμος του Ολυμπιακού
– ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ
Κροτίδες, βεγγαλικά και λοστοί ήταν τα “όπλα” των αγνώστων που επιτέθηκαν στις δύο μετά τα μεσάνυχτα στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη.
Πέταξαν κροτίδες και βεγγαλικά στην είσοδο του συνδέσμου που προστατευόταν όμως από ενισχυμένα ρολά και έτσι ξέσπασαν όπου έβρισκαν.
Έβαλαν στο στόχαστρο πρώτα ένα κρεοπωλείο που βρίσκεται δίπλα, σπάζοντας τη τζαμαρία και ύστερα άρχισαν να σπάνε τα τζάμια των αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα έξω από τα γραφεία του συνδέσμου.

“Η αστυνομία ήρθε έγκαιρα”, δήλωσε στο NewsIt.gr ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου αλλά το κακό είχε ήδη γίνει και δεν είναι η πρώτη φορά!

Στη συνέχεια έριξαν βεγγαλικά και κροτίδες στο εσωτερικό των ΙΧ με αποτέλεσμα και τα 7 που έβαλαν στο στόχαστρο να καούν ολοσχερώς.

“Ακούσαμε φασαρία και βγήκαμε στα μπαλκόνια να δούμε τι γίνεται”, δήλωσε στο NewsIt.gr η Αφροδίτη Μπαλτά, ιδιοκτήτρια ενός από τα 7 κατεστραμμένα ΙΧ. “Κοιτάζαμε ανήμποροι να κατατρέφουν τις περιουσίες μας 15 άτομα σε μηχανάκια που κρατούσαν ρόπαλα και έσπαγαν τα πάντα”.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που ο σύνδεσμος της Ηλιούπολης μπαίνει στο στόχαστρο.

Στις 8 Δεκεμβρίου άγνωστοι είχαν σπάσει τη τζαμαρία του συνδέσμου και είχαν προκαλέσει φθορές σε έξι αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε