Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γυρίσματα παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα;- Εξαρθρώθηκε νέο κύκλωμα

Γυρίσματα παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα;- Εξαρθρώθηκε νέο κύκλωμα

Σοκαρίστηκαν οι αστυνομικοί απο το σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρήκαν σε σκληρούς δίσκους 49χρονου επιχειρηματία.

Όταν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος “άνοιξαν” τους τέσσερις σκληρούς δίσκους του 49χρονου ελληνοαμερικανού επιχερηματία, που συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκαν εκατοντάδες βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης παιδιών ηλικίας ακόμη κι από ενός έτους!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη από τα οποία προέκυπτε η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, από διάφορους χρήστες του διαδικτύου και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο.

Οι σκληροί δίσκοι χωριτικότητας 2.500G θα εξεταστούν εξονυχιστικά απο τα εγκληματολογικά εργαστήρια και εκτιμάται οτι ενδεχομένως μέρος του υλικού αυτού να έχει βιντεοσκοπηθεί στη χώρα μας καθώς οι φωνές αλλά και τα τοπία “δείχνουν” Ελλάδα. Εκτός αυτού απο την εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία κατά την οποία φορτώθηκαν.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Διαβάστε

45χρονος δάσκαλος ντύθηκε γυναίκα και βγήκε στο… μπαλκόνι! – Βρήκαν στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε