Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της την τριάδα των φρικτών ληστών-βιαστών με τα καλάσνικοφ

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

-“Έχουμε στοιχεία εναντίον τους” λένε οι αστυνομικοί
– Κλειδί η τελευταία εισβολή και η κακοποίηση της γυναίκας στην Ηλιούπολη
– Αλβανικής καταγωγής οι δράστες λένε οι αστυνομικοί
– Πληροφορίες κάνουν για μία γυναίκα που φέρεται να είχε ρόλο κλειδί στη συμμορία

Την περιβόητη “τριάδα” των αδίστακτων ληστών – βιαστών με τα καλάσνικοφ υποστηρίζουν πως έχουν συλλάβει οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι άνδρες επέβαιναν σε πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Mερσεντές, το οποίο όπως έγινε γνωστό είχαν κλέψει στις 27 Σεπτεμβρίου μετά την φρικαλέα εισβολή σε διαμέρισμα οικογένειας στη Γλυφάδα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της συγκεκριμένης υποδιεύθυνσης συνέλαβαν τον διαβόητο Τόνι, έναν 30χρονο άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για μία ανθρωποκτονία, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών και 57 ένοπλες ληστείες σε διάφορα καταστήματα.

ΔΙΑΡΡΟΕΣ

Οι ίδιες διαρροές λένε ότι σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός από τους τρεις βρέθηκε και ένα πολεμικό όπλο καλάσνικοφ το οποίο έχει ήδη σταλεί στα εργαστήρια για να “μιλήσει” αλλά επίσης δεν λέγεται τυχαία η λέξη “καλάσνικοφ” από τους αστυνομικούς καθώς θέλουν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μέλη της γνωστής αδίστακτης συμμορίας.

Όπως και να ‘χει οι αστυνομικοί εδώ και ημέρες έχουν αυξήσει τα μπλόκα στα ανατολικά και νότια προάστια της Αθήνας.

ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σε άλλες επιχειρήσεις της αστυνομίας στη Δάφνη και στην Αθήνα, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τέσσερα άτομα αλλοδαπούς, οι οποίοι φαίνεται πως είναι μέλη της φρικτής “τριάδας” ληστών, που σκορπούσαν τον τρόμο σε δεκάδες πολίτες, όταν τους ακινητοποιούσαν με πολεμικά καλάσνικοφ, άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και τα οχήματα των θυμάτων τους. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις φαίνεται πως έχουν προβεί και σε σεξουαλική κακοποίηση γυναικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κάποιους από τους υπόπτους να κινούνται με το αυτοκίνητο Μερσεντές, που είχαν αρπάξει από οικογένεια στην Γλυφάδα. Οι δράστες είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας. Με τα πολεμικά καλάσνικοφ οδήγησαν τον άνδρα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν τα παιδιά του, δίδυμα, δύο χρόνων και τον κλείδωσαν σε αυτό.

Κακοποίησαν την 32χρονη μητέρα, άρπαξαν τα κλοπιμαία τους και διέφυγαν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της οικογένειας. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα πιστόλι των 9ΜΜ, με σφαίρα στη θαλάμη και 7 σφαίρες στη γεμιστήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιο από τα σπίτια που διέμεναν έχουν εντοπιστεί και δύο πολεμικά καλάσνικοφ.

Η ληστρική ομάδα που είχε χαρακτηριστεί από τους αστυνομικούς σαν την «συμμορία που ξυπνά τα θύματα της», καθώς υπάρχει και δεύτερη, που τους αφήνει «κοιμισμένους», φέρεται υπεύθυνη για δεκάδες εισβολές σε σπίτια, κυρίως στα νότια προάστια. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν σε πόσες επιθέσεις εμπλέκονται οι τέσσερις συλληφθέντες ενώ γίνονται αναζητήσεις για ένα ακόμη άτομο. Τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν μια ανάσα από τους τέσσερις ύποπτους και μάλιστα παρακολουθούσαν και συγκεκριμένα σπίτια, ακόμα και συγγενικών τους προσώπων.

Διαβάστε επίσης:

Εφιάλτης δίχως τέλος! Κακοποίησαν κι άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι της

“Mε λήστεψαν και μου άρπαξαν το παιδί μέσα από το σπίτι”, λέει στο Νewsit o έντρομος πατέρας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε