Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Μ.Μπόση αποκωδικοποιεί την προκήρυξη της Σέχτας: Χωρίς πολιτικό υπόβαθρο οι τρομοκράτες

– Προσπαθεί να δημιουργήσει “ένοπλο κίνημα” η Σέχτα επαναστατών
– Δεν βλέπουν “αθώα θύματα” όταν απειλούν όσους μιλήσουν στην αστυνομία ως μάρτυρες
– Έχουν βαθειά γνώση των φυλακών – Δεν έδειξαν όλο τον οπλισμό τους οι τρομοκράτες

Η προκήρυξη της Σέχτας επαναστατών παρουσιάζει μια ξεκάθαρη και συνεπή θέση ως προς τους στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης και μια εξαιρετική ασάφεια ως προς τις πολιτικές προτάσεις.

Οι πολικές προτάσεις των τρομοκρατών αφορούν σε πολιτικά σχήματα που δεν υπήρξαν ποτέ και πιθανόν να μην υπάρξουν ούτε στο μέλλον.

Οι τρομοκράτες τόσο μέσα από τα όσα λένε στην προκύρηξη αλλά και με την απόφαση τους να δείξουν τον οπλισμό τους (όποια οργάνωση δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία με όπλα και ευαγγελίζεται τον πόλεμο φροντίζει να δείξει μόνο ένα μέρος του οπλισμού), στοχεύουν στην δημιουργία ένοπλου κινήματος που, σύμφωνα με τους ίδιους έχει χώρο να απλωθεί, διαθέτει άτομα την στελέχωση αυτής η άλλων οργανώσεων ιδίου σκεπτικού.

Στόχος τους είναι να έχουν την επιχειρησιακή επάρκεια να προχωρήσουν σε επιθέσεις απέναντι σε όσους θεωρούν εχθρούς.

Η Σέχτα μέσα από την προκήρυξη αυτή  προχωρά σε απειλές και εκφοβισμούς κατά όλων και κυρίως σε όσους έχουν “εκτεθεί” θετικά η αρνητικά από τα Μέσα Ενημέρωσης.  Για άλλη μια φορά υπεισέρχεται η έννοια υπαιτιότητας του θύματος σχετίζοντας την με την συμμετοχή του στην οικονομική πολιτική και κοινονική κατάπτωση του τόπου την οποία έτσι και αλλιώς όμως δεν αναγνωρίζουν.  Όπως έχουν δηλώσει βρίσκονται σε πόλεμο με το κράτος και την δημοκρατία.

Οι τρομοκράτες δεν αναγνωρίζουν αθώα θύματα, και εδώ η προκήρυξη φάσκει και αντιφάσκει καθώς αναγνωρίζουν “τα αθώα θύματα” όμως στέκονται απέναντι από τους μάρτυρες που έχουν  δει κάτι και θα θελήσουν να μιλήσουν τους εκφοβίζουν ότι “θα υποστούν τις συνέπειες”.

Οι τρομοκράτες έχουν πάρα πολύ καλη γνώση των φυλακών και του τι συμβαίνει μέσα σε αυτές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε