Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η απογείωση του ελικοπτέρου της Ρούπα για την απόδραση Μαζιώτη! Βίντεο ντοκουμέντο

Η απογείωση του ελικοπτέρου της Ρούπα για την απόδραση Μαζιώτη! Βίντεο ντοκουμέντο
Φωτό: Facebook
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.04.2017 | 15:53
Πρώτη δημοσίευση: 21.04.2017 | 15:53

Τη στιγμή που απογειώνεται το ελικόπτερο με το οποίο η Πόλα Ρούπα επιχείρησε να "αρπάξει" τον σύντροφό της, Νίκο Μαζιώτη, από τις φυλακές Κορυδαλλού, δείχνει ένα βίντεο ντοκουμέντο. Η απογείωση έγινε από το Πόρτο Χέλι, ενώ η δικογραφία περιγράφει όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της επιχείρησης.

Αποκαλυπτικές ήταν οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως από τη δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής για την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη και μελών της Συνωμοσίας από τον Κορυδαλλό με πτήση ελικοπτέρου στο οποίο είχε κάνει “πειρατεία” η Πόλα Ρούπα στις 21 Φεβρουαρίου του 2016.

Σύμφωνα με το bloko.gr προκύπτει ότι η Πόλα Ρούπα σκόπευε να πάρει μαζί της και ους Χρήστο και Γεράσιμο Τσάκαλο, της Όλγα Οικονομίδου και τον Γιώργο Πολύδωρο.

Οι νέες πληροφορίες, πάντως, έχουν να κάνουν με την ίδια την πτήση του ελικοπτέρου, αφού το bloko.gr δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook στις 21 Φεβρουαρίου 2016.

Την ημέρα δηλαδήπου απέτυχε η αρπαγή του Νίκου από την Πόλα, η οποία πήγε με μια μαύρη πόρσε καγιέν στο σημείο της επιβίβασης. Η επίμαχη πτήση κόστισε στο επαναστατικό ταμείο το ποσό των 7.250 ευρώ...

Δείτε το βίντεο


   Διαδώστε αυτό το άρθρο