Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η “γιάφκα” στο internet cafe του συνεργού της Πόλας Ρούπα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συχνός πελάτης σε ένα Internet cafe της Νέας Σμύρνης ήταν ο 37χρονος ποινικός που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και που φέρεται να είχε περάσει και από το σπίτι – γιάφκα της Ηλιούπολης.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα μήνα πριν τη σύλληψη τον 37χρονο. Μάλιστα ένα “ζευγάρι” αστυνομικών είχαν προσποιηθεί τους πελάτες του Inetenet cafe και είχαν καταφέρει, μόλις ο 37χρονος αποχώρησε από το κατάστημα, να μπουν στον υπολογιστεί που χρησιμοποιούσε και να δουν τις επαφές του.

Όπως αποκαλύφθηκε ο 37χρονος συνομιλούσε με άτομα που βρίσκονται στις φυλακές. Το ίδιο και με το κινητό του, όπως αποκαλύφθηκε στην έρευνα μετά τη σύλληψή του.

Ουσιαστικά ο 37χρονος, γενετικό υλικό του οποίου εντοπίστηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη, χρησιμοποιούσε το κατάστημα της Νέας Σμύρνης για τις επικοινωνίες του. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκεί πήγε τέσσερις ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, προφανώς για να συνεννοηθεί με συνεργούς του… Εκεί τον περικύκλωσαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε