Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η κατάθεση του μάρτυρα που ήθελε να παίξει τον ρόλο “εγγυητή” για να μην δολοφονηθεί ο Π. Φύσσας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - To σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας
ΦΩΤΟ EUROKINISSI - To σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί άλλη μία κατάθεση ενός άνδρας, ο οποίος δηλώνει πως είναι εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού και φέρεται πως μπορεί να εγγυηθεί στους αστυνομικούς για να μεσολαβήσει ώστε να λήξει το επεισόδιο χωρίς παρατράγουδα εκείνο το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Αυτό πάντως που προκαλεί μεγάλη απορία είναι πως οι αστυνομικοί πριν από τη δολοφονία πίστεψαν τον συγκεκριμένο άντρα, ο οποίος αποδείχθηκε τελικά πολύ κακός εγγυητής. 

Αυτή η παρουσία λοιπόν και ο ρόλος του συγκεκριμένου άντρα είναι ιδιαίτερα περίεργη, καθώς στην αρχή εμφανίστηκε ως αστυνομικός και εν συνεχεία ως εξωτερικός φρουρός των φυλακών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ:

“Μόλις βγήκα έξω από το μαγαζί αυτές οι δύο παρέες, εγώ προσέγγισα τους μεν και τους δε και προσπάθησα να τους συμφιλιώσω. Τους είπα να μην δώσουν συνέχεια στο περιστατικό και να φύγουν από διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτοί με άκουσαν προς στιγμή και πήγαν να φύγουν αλλά μετά από λίγο επέστρεψε το παιδί που μαχαίρωσαν αργότερα και μου είπε ότι θέλουν με τη παρέα του να πάρουν μια μπύρα αλλά δεν ήξερε πως να φύγει αφού από τη μεριά που ήταν οι χρυσαυγίτες είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Εγώ του είπα να φύγει και να έρθει μετά από μισή ώρα και θα τους πήγαινα εγώ έναν-ένα προς τη μεριά του αυτοκινήτου για να αποφύγω τον καυγά μεταξύ τους. Εντωμεταξύ η άλλη παρέα είχαν αρχίσει να πέρνουν τηλέφωνα κάποιους φίλους τους και όσο πέρναγε η ώρα γίνονταν όλο και περισσότεροι. Παράλληλα είδα που πέρασε από το σημείο μία ομάδα ΔΙ.ΑΣ και σταμάτησε λίγο παραπέρα επειδή μάλλον κατάλαβαν τι γινόταν. Αφού έφυγε η παρέα του συγχωρεμένου κάποιος από αυτούς γύρισε μετά από λίγα λεπτά πίσω προφανώς για να κοιτάξει αν είχαν φύγει οι χρυσαυγίτες.

Τότε αυτοί τον είδαν και άρχισαν να τον κυνηγάνε προς την παρέα του στην οδό Παναγ. Τσαλδάρη για να τους χτυπήσουν. Ήταν περίπου 15 άτομα. Εγώ δεν πήγα προς το μέρος τους. Μετά από λίγη ώρα άκουσα φωνές και ότι κάποιον μαχαίρωσαν και πήγα να δω τι έγινε. Τότε είδα πεσμένο στον δρόμο μέσα στα αίματα ένα παιδί από την παρέα που είχαν κυνηγήσει οι χρυσαυγίτες. Έτρεξα να βοηθήσω και στην αρχή η κοπέλα του τα έβαλε μαζί μου επειδή νόμιζε ότι είχα σχέση με τους άλλους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αστυνομικός της Χρυσής Αυγής – Αμετακίνητος στη Νίκαια παρά τις δύο μεταθέσεις

O “κοριός” της ΕΥΠ δείχνει 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής που απειλούνται με φυλάκιση – Στοιχεία για εμπλοκή επιχειρηματιών και μπράβων της νύχτας

Νέα έφοδος σε Α.Τ. για πιθανή σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Απολογία Ρουπακιά: “Ο Φύσσας ήταν ο πρώτος που βρήκα μπροστά μου” – “Δεν είχα 20€ να γίνω μέλος της Χρυσής Αυγής”

Ανατροπή στα δεδομένα δολοφονίας του Φύσσα – Υπήρχε και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο (VIDEO)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε