Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η παρωδία συνεχίζεται: Ακόμη μια διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η παρωδία συνεχίζεται: Ακόμη μια διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μία ακόμη διακοπή πραγματοποιήθηκε σήμερα στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής καθώς ούτε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού άρχισε η διαδικασία. Το Δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Νωρίτερα, οι δύο αυτεπαγγέλτως διορισθέντες συνήγοροι σε κατηγορούμενους (λόγω προβλημάτων που είχαν προκύψει από τη μη χορήγηση αδειών απο συλλόγους) ζήτησαν προθεσμία για να ενημερωθούν επί της δικογραφίας. Παρότι οι συνήγοροι ζήτησαν προθεσμία δύο μηνών, το Δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί η δίκη την Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Μαρία Λεπενιώτη, τόνισε πως παρά τις συνέχεις εκκλήσεις του Δικαστηρίου για επιτάχυνση της διαδικασίας, ο πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης του Εφετείου της Αθήνας, Νικόλαος Δαύρος, όρισε μόνο πέντε δικασίμους εντός του Ιουνίου, ενώ, το υπουργείο Δικαιοσύνης ολιγωρεί ως προς το θεμα της μεταφοράς της δικης σε αλλη αίθουσα.

Η νέα διακοπή της δίκης και η καθυστερήση της διαδικασίας προκάλεσε την δυσφορία της οικογένειας Φύσσα η οποία δίνει το παρων σε όλες τις συνεδριάσεις του Δικαστηρίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε