Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Η περιγραφή του Α. Κούγια για την υπόθεση του Προφήτη Ηλία – Με άλλοθι στην ανακρίτρια τα αδέρφια του κρεοπώλη

Η περιγραφή του Α. Κούγια για την υπόθεση του Προφήτη Ηλία – Με άλλοθι στην ανακρίτρια τα αδέρφια του κρεοπώλη

Έδειχνε τα σημάδια από τις σφαίρες στο σώμα του 17χρονου νεαρού, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας ενώ επιχειρηματολογούσε κατά της εκδοχής, το όπλο να ανήκε στον 17χρονο και ο ίδιος να τραυματίστηκε, κατά λάθος, από τα χέρια του πατέρα του.

Ο Αλέξης Κούγιας διαψεύδει κάθε ενδεχόμενο η βολή να ήταν εξ επαφής, εξηγώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα είχε προκληθεί έγκαυμα στο δέρμα του 17χρονου, κάτι που δεν συνέβη. Δείτε το βίντεο από το CretaLive:

“Ακλόνητο άλλοθι και για τους δύο αδερφούς”

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14.00 η απολογία του ενός αδερφού του κρεοπώλη από τον Προφήτη Ηλία, ενώ τη “σκυτάλη” ενώπιον της ανακρίτριας πήρε ο δεύτερος αδερφός.

Σε δηλώσεις του, νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο αδερφών, Γιώργος Κοκοσάλης, ανέφερε ότι οι δύο άνδρες δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ τόνισε ότι έχουν ισχυρό, ακλόνητο άλλοθι. Όπως είπε ο ένας μετέφερε τον ανήλικο τραυματία στο Βενιζέλειο, ενώ ο άλλος δεν ήταν καν στο χωριό, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι οι δράστες των πυρβολισμών εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο πατέρας του Πρίαμου Ξυδάκη.

Ο ένας εκ των δύο, μάλιστα, κατά την απολογία του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο νεκρών, σημείωσε ωστόσο ότι δεν είναι δίκαιο να την “πληρώσουν” και άτομα που δεν έχουν φταίξει.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο αντί για τα Δικαστήρια οι απολογίες

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου λαμβάνονται τελικά οι απολογίες του γιου και των δύο αδελφών του 52χρονου κρεοπώλη από τον Προφήτη Ηλία, για τη διπλή τραγωδία της βραδιάς του Κλήδονα που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και τον 64χρονο Μανώλη Σταυρουλάκη.

Αν και ήταν προγραμματισμένο, στις 11.30 τα τρία μέλη της οικογένειας του φερόμενου ως δράστη να περάσουν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου, τελικά επειδή τόσο η ώρα όσο και ο τόπος διέρρευσαν, η ανακρίτρια σε συνεννόηση με τους συνηγόρους του 17χρονου και των δύο αδελφών – που είχαν ήδη φθάσει στα Δικαστήρια – αποφάσισε οι απολογίες να ληφθούν, για λόγους ασφαλείας, στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπως έγινε και στην περίπτωση του κρεοπώλη.

Έτσι τόσο ο συνήγορος του 17χρονου, Αλέξης Κούγιας, όσο και ο δικηγόρος των δύο αδελφών, Γιώργος Κοκοσάλης μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου ξεκίνησε η διαδικασία των απολογιών το μεσημέρι.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Θρίλερ με το πόρισμα του ιατροδικαστή για το μακελειό!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε