Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η συμμορία των 15… ανηλίκων!

EUROKINISSI
Δεν βγήκαν από τις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης αλλά από τα στενά της Κω…. Ο λόγος για 15 ανήλικους που έχουν πλούσιο ιστορικό..

Οι 15 ανήλικοι που συνελήφθησαν όταν αποκαλύφθηκε ότι είχαν λεηλατήσει δύο σχολικά κτίρια στην Κω φαίνεται ότι δεν ήταν το μοναδικό παράπτωμα που έκαναν.
 
Η αρχική σύλληψη δύο αλλοδαπών και τεσσάρων Ελλήνων πιτσιρικάδων από 14 έως 17 χρόνων, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Κω σε ένα «ντόμινο» συλλήψεων άλλων εννέα συνομηλίκων τους που, όπως αποκαλύφθηκε, ήταν μέλη της ίδιας συμμορίας… Όλοι μαζί ή χωρισμένοι σε ομάδες, είχαν διαπράξει το τελευταίο διάστημα ακόμη εννέα διαρρήξεις και μία απόπειρα!
 
Στόχος της «άγουρης» συμμορίας ήταν κυρίως εστιατόρια, αλλά και ένα οπωροπωλείο, ένα κομμωτήριο και ένα κυλικείο σχολείου, από τα οποία είχαν κλέψει συνολικά 2.810 ευρώ, ένα dvd player, 20 πακέτα τσιγάρα και δύο μοτοποδήλατα! Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες. Ωστόσο, μαζί με τους πιτσιρικάδες κακοποιούς, συνελήφθησαν και επτά από τους γονείς τους -τρεις Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί- που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε