Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η συμμορία των ληστών – βιαστών αρνείται τους βιασμούς – Ένας επικαλείται προβλήματα στύσης

Η συμμορία των ληστών – βιαστών αρνείται τους βιασμούς – Ένας επικαλείται προβλήματα στύσης

Η 16χρονη ελληνίδα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και αρνείται ότι συμμετείχε σε ληστείες.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από τον ανακριτή οι πέντε από τους έξι φερόμενους ληστές-βιαστές της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, που με τη δράση τους είχαν σκορπίσει τον τρόμο σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, καθώς δεν λήστευαν μόνο αλλά κακοποιούσαν με τον πιο άρρωστο τρόπο τα θύματά τους.

Ελεύθερη ωστόσο αφέθηκε η 16χρονη Ελληνίδα στην οποία επιβλήθηκε απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή της ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Η ανήλικη κοπέλα αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση και φέρεται να διατηρούσε δεσμό με τον αρχηγό της οργάνωσης, ένας ρόλος ο οποίος αποδίδεται στον Αλέξανδρο Πέπα.

Ένα από τους κατηγορούμενους ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα των έξι ληστειών που όπως παραδέχθηκε συμμετείχε, ενώ για όλα τα υπόλοιπα αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή μεταξύ των οποίων και η κακοποίηση εις βάρος γυναίκας, καθώς όπως τόνισε έχει προβλήματα στύσης μετά από χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί.

Μάλιστα και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες περί βιασμού και κακοποίησης των θυμάτων τους, ενώ η 16χρονη υποστήριξε ότι το μόνο που γνώριζε είναι πως ο φίλος της έκανε μικροκλοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απολογούνται τα «τέρατα» της συμμορίας με τα καλάσνικοφ

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες από τα θύματα των “τεράτων” με τα καλάσνικοφ – Ποιούς άλλους αναζητά η αστυνομία με τα ονόματα Leli και Titi

Γεννημένοι για να κάνουν κακό οι ληστές με τα καλάσνικοφ – Το Νewsit στη γειτονιά των κακοποιών

Δεν είναι μόνο αυτά τα τέρατα που σκορπούσαν τον τρόμο – ‘Αλλα δυο κυκλοφορούν ανάμεσά μας – Στα ίχνη τους η αστυνομία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε