Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η “συμμορία των πέντε” ξαναχτύπησε – Λήστεψε εταιρία στον Ασπρόπυργο – Έδεσαν και απείλησαν τον φύλακα

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

– Νέα ληστεία από τη συμμορία των πέντε κουκουλοφόρων που ρημάζει εταιρίες
– Τα ξημερώματα εισέβαλαν σε εταιρία πλακιδίων στον Ασπρόπυργο
– Απείλησαν με μαχαίρι τον φύλακα, έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο και ένα αυτοκίνητο
– Βρέθηκε ανοιγμένο το χρηματοκιβώτιο και καμένα τα αυτοκίνητα με τα οποία διέφυγαν

Ήταν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (24.01.2017) όταν πέντε κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με μαχαίρια, εισέβαλαν σε εταιρία πλακιδίων στην οδό Αγίας Σοφίας στον Ασπρόπυργο. Ο τρόπος δράστης των ληστών, το γεγονός πως ήταν και αυτή τη φορά πέντε οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα πως πρόκειται για την ίδια συμμορία που έχει διαπράξει σωρεία ληστειών στην ευρύτερη περιοχή και τα βόρεια προάστια.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, οι πέντε ληστές εισέβαλαν στην εταιρία στις 03:15 τα ξημερώματα στα γραφεία της εταιρίας, κρατώντας μαχαίρια. Αφού έδεσαν τον φύλακα, σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, το έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν, ενώ έκλεψαν και ένα όχημα της εταιρίας security που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου.

Σε χωράφι που βρίσκεται κοντά στα γραφεία της εταιρίας βρέθηκε ανοιγμένο το χρηματοκιβώτιο, με τους δράστες να έχουν πάρει τα λεφτά. Επίσης, στην περιοχή των Αχαρνών βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, μάρκας BMW που χρησιμοποίησαν για να πάνε στα γραφεία και στα Λιόσια βρέθηκε επίσης καμένο το αυτοκίνητο της εταιρίας που έκλεψαν κατά τη διαφυγή τους.

Το γεγονός πως τα δυο αυτοκίνητα βρέθηκαν καμένα σε δυο διαφορετικές περιοχές, οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα πως οι δράστες της νέας ληστείας χωρίστηκαν αφού διέφυγαν από τα γραφεία της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, με τον παρόμοιο τρόπο, είχαν γίνει οι ληστείες στα γραφεία της εταιρίας Υφαντής και στην εταιρία Νιτσιάκος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε