Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιεράπετρα: Πλήρωναν για λαχνούς και αγόραζαν… αέρα κοπανιστό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O απατεώνας, μοίραζε λαχνούς για να ενισχύσει -υποτίθεται- τους εργαζομένους στην καθαριότητα του Δήμου Ιεράπετρας αλλά όπως αποδείχτηκε, σκοπό είχε να ενισχύσει μονάχα την τσέπη του.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, κατάφερε να εξαπατήσει αρκετούς πολίτες στην πόλη της Ιεράπετρας, γρήγορα όμως έπεσε στα δίχτυα των Αρχών.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, ο Ηρακλειώτης, πήγαινε σε επιχειρηματίες της κεντρικής πλατείας της πόλης και τους παραμύθιαζε ότι θέλει να στηρίξει δήθεν με τα έσοδα, τους εργαζόμενους καθαριότητας του Δήμου, για να αγοράσουν το κρέας τις ημέρες του Πάσχα.

Το νέο δεν άργησε να φτάσει στον αντιδήμαρχο καθαριότητας Μανόλη Κατρίνη, που μαζί με έναν υπάλληλο της δημοτικής αστυνομίας, βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά στην πλατεία Ελευθερίας.

Συγκέντρωσαν πληροφορίες από ανθρώπους που ήδη είχαν αγοράσει λαχνούς, για την εξωτερική του εμφάνιση και κατάφεραν να τον εντοπίσουν τη στιγμή που έμπαινε σε πιστωτικό ίδρυμα της περιοχής.

Στη συνέχεια, η υπόθεση αυτή μεταφέρθηκε στις αρμοδιότητες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας όπου τον συνέλαβαν για ανάκριση.

Εκεί αποκάλυψε ότι είχε έρθει από το Ηράκλειο και ότι, δεν είχε καμία σχέση με τους εργαζόμενους του Δήμου που εξ’ ονόματός τους ζητούσε ελεημοσύνη.

Διαβάστε ακόμα:

Κάλυμνος: Έμπαινε όπου έβρισκε και έκλεβε ό,τι του γυάλιζε!

Έκλεψαν αυτοκίνητο στην Κηφισιά και το πήγαιναν στη Βουλγαρία για πούλημα – Συνελήφθη ο οδηγός μετά από συνεργασία Ελληνικών – Βουλγαρικών αρχών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε