Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηγουμενίτσα: Στα χέρια της Αστυνομίας οι κλέφτες μετά από 27 διαρρήξεις!

ΦΩΤΟ FOTOLIA
ΦΩΤΟ FOTOLIA

Εξαρθρώθηκε η εγκληματική ομάδα που είχε κάνει σωρεία διαρρήξεων και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, Κέρκυρας και Αιτωλοακαρνανίας. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και δύο Έλληνες, μέλη της οργάνωσης.

Σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων εκκρεμούν, επιπλέον, εντάλματα σύλληψης για παρόμοια αδικήματα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τελευταία δύο χρόνια είχαν κάνει περισσότερες από 27 κλοπές σε σπίτια και καταστήματα και μία ληστεία σε σπίτι στην Πάργα.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, χθες τα ξημερώματα στην Νέα Κερασούντα Πρεβέζης, δύο Αλβανοί, ηλικίας 27 και 28 ετών και μία 37χρονη Ελληνίδα ενώ συνελήφθη και ένας 47χρονος Έλληνας για υπόθαλψη εγκληματία και παράνομη οπλοκατοχή.

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική ομάδα δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011.
Τα μέλη της παραβίαζαν σπίτια με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες όταν οι ιδιοκτήτες είχαν πέσει για ύπνο.

Έπαιρνα από τα σπίτια, κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και είδη ρουχισμού. Επίσης, έκλεψαν δύο κυνηγετικά όπλα ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις έκλεψαν τέσσερα αυτοκίνητα και ένα μοτοποδήλατο, για να φύγουν από το σημείο.

Εκτιμάτα ότι η λεία των κλοπιμαίων, ξεπερνά τις 60.000 ευρώ.

Από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Και δικηγόρος στην εγκληματική οργάνωση της Β. Ελλάδας – 23 οι συλλήψεις – Πυροβολούσαν ακόμα και αστυνομικούς! ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε