Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηγουμενίτσα: Στα χέρια των αρχών δύο Αφγανοί δουλέμποροι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο Αφγανοί ηλικίας 46 και 29 , συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα και είναι μέλη κυκλώματος, που διακινεί λαθρομερανάστες. 

Συνελήφθησαν επίσης και 12 λαθρομετανάστες, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας από 18 έως 23 ετών, ενώ αναζητείται ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εντόπισαν στο Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας 2 επιβατικά αυτοκίνητα, με τα οποία, όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, οι διακινητές μετέφεραν τους 12 Αφγανούς λαθρομετανάστες, για να τους προωθηθούν στο εξωτερικό.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι διακινητές παρέλαβαν τους λαθρομετανάστες από διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελικό προορισμό την Ιταλία, μέσω Ηγουμενίτσας.

Οι διακινητές, με την επιστροφή τους στην Αθήνα, θα πληρώνονταν για τη μεταφορά από μέλος του κυκλώματος το ποσό των 700 ευρώ για κάθε λαθρομετανάστη.
Τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν από τους διακινητές κατασχέθηκαν ενώ κατασχέθηκαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών τους και τον εντοπισμό τυχών άλλων εμπλεκομένων.

Διαβάστε ακόμα:
Ήπειρος: ”Πέταξαν” στον δρόμο τα πτώματα 3 λαθρομεταναστών!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε