Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Εισβολή σε βίλα γνωστού επιχειρηματία -Τους έδεσαν και τους λήστεψαν!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Εφιαλτική νύχτα για τον επιχειρηματία και την γυναίκα του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι…

Στιγμές τρόμου στα χέρια αδίστακτων ένοπλων ληστών έζησε αργά το βράδυ γνωστός επιχειρηματίας εμπορίας χαλιών του Πύργου και η σύζυγός του, που έμειναν όμηροι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, για μία περίπου ώρα δεμένοι, με τους δράστες να τους απειλούν για να τους αποκαλύψουν που είχαν χρήματα και τιμαλφή.

Η περιπέτεια για το ζευγάρι ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.00 χθες το βράδυ (14-02-2012), την ώρα που ο 66χρονος επιχειρηματίας ξεκλείδωνε την πόρτα του σπιτιού του, που βρίσκεται δίπλα στην επιχείρησή του επί της εθνικής οδού Πατρών- Πύργου στο ύψος των Χανακίων.

Ανυποψίαστος ο επιχειρηματίας, δέχθηκε επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε όπλο, και τον έσπρωξαν με τη βία μέσα στο σπίτι, όπου βρισκόταν και η σύζυγός του. Εκεί τους έδεσαν και σύμφωνα με το dete.gr, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και τιμαλφή.

Τελικά, αποχώρησαν παίρνοντας μαζί τους ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ περίπου και χρυσαφικά. Οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν Αλβανοί και οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε