Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Έκανε βαποράκι τον 10χρονο γιο του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

To παιδάκι πιάστηκε με ηρωίνη και έβαλε τα κλάματα στους αστυνομικούς…

Εμπνευστής για το μαρτύριο του 10χρονου, ήταν ο ίδιος ο πατέρας του. Επειδή θεωρούσε ότι οι αστυνομικοί δύσκολα θα υποψιάζονταν ένα τόσο μικρό παιδί για διακίνηση ναρκωτικών, καθημερινά έκλεινε εκείνος τα ραντεβού και έστελνε τον γιο του, στους τοξικομανείς.

Έτσι, ο 33χρονος τσιγγάνος καθόταν στο σπίτι και περίμενε τα χρήματα που θα του έφερνε ο γιος του από τις συναλλαγές. Πώς κατάφερε η αστυνομία να ξεσκεπάσει την υπόθεση; Κάποιοι είχαν δει πατέρα και γιο, να περπατάνε χέρι-χέρι στα στέκια τοξικομανών. Τους έκανε εντύπωση το γεγονός και αποφάσισαν να παρακολουθούν και τον 10χρονο.

Έτσι, όταν είδαν το παιδί μόνο του, στην πλατεία Μεταξά, αστυνομικοί το ακολούθησαν και περίμεναν να δουν τις επόμενες κινήσεις του. Ο 10χρονος συνάντησε έναν 25χρονο και μία 26χρονη γυναίκα και έβγαλε από την τσέπη του μία χάρτινη σακούλα. Την ώρα εκείνη πετάχτηκαν οι αστυνομικοί και ακινητοποίησαν τόσο τους τοξικομανείς, όσο και τον μικρό που φοβισμένος ξέσπασε σε κλάματα.

Στην τσάντα βρέθηκαν 0,5 γραμμάρια ηρωίνης. Το παιδί οδήγησε τους αστυνομικούς στον πατέρα του και λίγο αργότερα και οι δύο βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα. Πλέον σε βάρους του… στοργικού πατέρα σχηματίσθηκε δικογραφία, όχι μόνο για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε