Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Έκλεψαν το κυνηγόσκυλο του παπά την ώρα της λειτουργίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο σκύλος είναι ράτσας Γιούρα και τον έκλεψαν στο Πλουτοχώρι Ηλείας, από το σπίτι του ιερέα, ο οποίος εκείνη την ώρα λειτουργούσε σε γειτονικό χωριό της ενορίας του.

Όπως διαβάζουμε στο patrisnews.com πρόκειται για ακόμα μία κλοπή κυνηγόσκυλου, πιθανότατα από τα μέλη του ίδιου κυκλώματος που εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητα, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με τα kinigetikanea.gr, η κλοπή έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής την ώρα που ο παπα-Γιώργης βρισκόταν στην εκκλησία του Γρύλλου για την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία.

Ο ιερέας λίγο πριν φύγει από το σπίτι του είδε το κυνηγόσκυλο να βρίσκεται κανονικά στο οικόπεδό του, χωρίς να υποψιαστεί τι θα επακολουθούσε με την κλοπή του ικανότατου λαγόσκυλου.
Εν συνεχεία ωστόσο και αφού τελείωσε τη Λειτουργία, επιστρέφοντας στο χωριό τον περίμενε πολύ δυσάρεστη έκπληξη με την κλοπή του σκύλου, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε δώσει 2.500 ευρώ για να τον αγοράσει!

Οι δράστες έκλεψαν το κυνηγόσκυλο αφού έσπασαν με κοπτικό εργαλείο τον αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στο χωριό.

Το νέο κρούσμα κλοπής σκύλου έρχεται να προστεθεί στα αλλεπάλληλα που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες τόσο στην περιοχή Ζαχάρως όσο και στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Στο διάστημα που μεσολάβησε και παρά τις έρευνες που γίνονται από τις αρμόδιες Αρχές, δεν προέκυψαν αποτελέσματα όσον αφορά τους δράστες των κλοπών κυνηγόσκυλων, οι οποίοι όπως έχει αναφερθεί δρουν σαν σύγχρονοι… φαντομάδες, μένοντας στο σκοτάδι με την παρανομία, που τους αποφέρει σε πανελλαδικό επίπεδο εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Τρίκαλα: Στο χειρουργείο 35χρονος από επίθεση αγριογούρουνου!

Κι άλλο έγκλημα στη Φθιώτιδα! Χτύπησαν ηλικιωμένη μέχρι θανάτου! Αναζητούνται αλλοδαποί εργάτες

Δε μετανιώνει που έβρασε και τεμάχισε το θύμα του

Κρήτη: Θρήνος και… αμέτρητοι αστυνομικοί στη δίκη για το μακελειό στο Ροτάσι – ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε