Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Ένας άτυχος τσαντάκιας και διαρρήκτες για κλάματα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν το αστυνομικό δελτίο του διημέρου στο νομό…

Ένας “άτυχος” τσαντάκιας, δύο αποτυχημένοι διαρρήκτες, οι συνήθεις κλέφτες πετρελαίου, μια διάρρηξη για λίγα ευρώ και λίγο… χασίς, συνθέτουν το αστυνομικό δελτίο του διημέρου. Όπως γράφει το thebest.gr, ένας τσαντάκιας κατάφερε να αρπάξει δύο τσάντες από γυναίκες, αλλά η λεία ήταν μόλις 20€. Μέσα βρήκε μια ομπρέλα, γυαλιά, ταυτότητες και το βιβλιάριο της άτυχης γυναίκας που έκλεψε στην οδό Πατρών, στον Πύργο.

Στο Παλούκι Αμαλιάδας, δύο διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν σε σπίτι, σπάζοντας τον αφαλό της κλειδαριάς. Η ιδιοκτήτρια όμως που βρισκόταν μέσα τους πήρε είδηση έγκαιρα και έτσι όταν μπήκαν αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια, χωρίς να κλέψουν τίποτα. Οι διαρρήκτες θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που γλίτωσαν τη σύλληψη.

Στις Καρούτες της Αρχαίας Ολυμπίας, 250 λίτρα πετρέλαιο έγιναν «καπνός» από τα ρεζερβουάρ τεσσάρων φορτηγών που βρίσκονταν σε μάντρα οικοδομικών υλικών. Η τιμή των καυσίμων υπολογίζεται στα 300 με 350 ευρώ περίπου.

Στα Λεχαινά διέρρηξαν γραφεία εταιρίας, σπάζοντας παράθυρο του χώρου, για να πάρουν εκατό ευρώ σε χαρτονομίσματα και κέρματα. Η ζημιά που προκάλεσαν ήταν μεγαλύτερη, αξίας 150 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε