Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Έρευνες για τον εντοπισμό αδίστακτου διαρρήκτη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που φέρεται να έχει εμπλακεί σε πολλές διαρρήξεις κατά το παρελθόν και που όλα δείχνουν πως μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας επέστρεψε για να συνεχίσει τη δράση του, με νέες διαρρήξεις τα τελευταία 24ωρα…

Οι Αρχές έχουν κινητοποιηθεί σε πολλές περιοχές του νομού ώστε να τον εντοπίσουν. Ο συγκεκριμένος διαρρήκτης φέρεται να χτύπησε την περασμένη νύχτα στην περιοχή της Κουτσοχέρας και να διέρρηξε καφέ-μπαρ-ψησταριά.

Μια ταμειακή μηχανή, μια τηλεόραση, ένα ρολόι χειρός, συνολικής αξίας άνω των 1.350 ευρώ καθώς και λίγα ευρώ σε μετρητά και διάφορα έγγραφα έκαναν φτερά, ενώ σύμφωνα με το iliatora.gr κάποια από τα κλοπιμαία, όπως η ταμειακή μηχανή, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς πεταμένα στο πρανές δρόμου.

Ο ίδιος φέρεται να είναι ο δράστης διάρρηξης στον Πύργο. Σπάζοντας την τζαμαρία φούρνου και ζαχαροπλαστικής πήρε την ταμειακή και ένα συρτάρι γραφείου που περιείχαν συνολικά 300 ευρώ, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και διάφορα έγγραφα.  Παράλληλα εξετάζεται η εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων στην περιοχή της Ωλένης.

Σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων στη Μανωλάδα άγνωστοι “μπούκαραν” όχι σε μια, όχι σε δύο, αλλά σε… τέσσερις αποθήκες! Έσπασαν πόρτες και παράθυρα για να μπουν και να πάρουν μια ηλεκτροκόλληση, δύο ηλεκτρικούς τροχούς, ένα ακουστικό τρυπάνι, ένα αερόκλειδο και ένα πιστόλι βαφής, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στο Τραγανό άγνωστοι μπήκαν σε εξοχική κατοικία και έκλεψαν κοσμήματα και μια βαλίτσα με κουταλοπίρουνα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στη Γαστούνη οι κλέφτες ρήμαξαν νεοαναγειρόμενη οικοδομή. Ο μάστορας δεν πρόλαβε να βάλει τα αλουμίνια. Τα… σήκωσαν οι κλέφτες και έγιναν καπνός. Η ζημιά έφτασε τα 500 ευρώ.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε