Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Γυαλιά-καρφιά με “θύμα” περιπολικό

Ηλεία: Γυαλιά-καρφιά με “θύμα” περιπολικό

Την οργή της σ’ ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος της Βάρδας, ξέσπασε προχθές το μεσημέρι μία 28χρονη στη Νέα Μανωλάδα, η οποία δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αστυνομικό…

Ο αστυνομικός πήγε στο σημείο που βρισκόταν η γυναίκα μετά από καταγγελία από γείτονα της ενώ στο περιστατικό ενεπλάκη και ο 30χρονος σύζυγός της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Βούλγαρος που διαμένει στη Νέα Μανωλάδα τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Βάρδας και ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας γιατί είχε διαπληκτιστεί με έναν 30χρονο και την 28χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το patrinews.com o αλλοδαπός κατήγγειλε στους αστυνομικούςπως το ζευγάρι είχε κυνηγήσει την ανήλικη κόρη του για να τη χτυπήσουν, ισχυριζόμενοι, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα του, ότι είχε μπει μέσα στο σπίτι τους και τους έκλεψε.

Στην πορεία αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, και πως η ανήλικη πήγε απλώς κοντά στο σπίτι τους για να παίξει.

Όταν αστυνομικοί με ένα περιπολικό έφθασαν στο σημείο για να λύσουν την παρεξήγηση και κατά την ώρα που προσπαθούσαν να διευθετήσουν το θέμα με τον 30χρονο, η 28χρονη καταφέρθηκε κατά των αστυνομικών, άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί τους δίνοντας μάλιστα μία γροθιά στο στήθος του ενός αστυνομικού.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά κινήθηκε στην πίσω πλευρά του περιπολικού και χτυπώντας το πίσω παρμπρίζ με μία πέτρα, το έσπασε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε