Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηλεία: Γυναίκα-παλικάρι καταδίωξε ληστές με λεωφορείο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη χτύπησαν, την απείλησαν αλλά εκείνη ήταν αποφασισμένη να μην τους αφήσει να ξεφύγουν…

Η αρχή γίνεται στο σπίτι της 51χρονης πρωταγωνίστριας της υπόθεσης, στον Πύργο. Οι δράστες είχαν προλάβει να μπουν όσο έλειπε, από ξεκλείδωτο παράθυρο και έτσι όταν επέστρεψε τους βρήκε μέσα. Παρά το αρχικό της σοκ, προσπάθησε να τους εμποδίσει να φύγουν και παράλληλα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

Οι δράστες όμως τη χτύπησαν και την έριξαν στο πάτωμα. Βγήκαν από το σπίτι και άρχισαν να τρέχουν από τις σκάλες του 3ου ορόφου για να ξεφύγουν. Μαζί τους είχαν τα 1.200€ που είχαν προλάβει να αρπάξουν και τα χρυσαφικά αξίας που είχαν βουτήξει από το δωμάτιο της άτυχης γυναίκας.

Οι δράστες όμως είχαν υπολογίσει χωρίς τα τεράστια ψυχικά αποθέματα της 51χρονης. Σηκώθηκε από το πάτωμα και πήρε τους ληστές στο κυνήγι! Οι ληστές πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους, αλλά η περιπέτεια δεν είχε τελειώσει. Ένας οδηγός λεωφορείου άκουσε τις εκκλήσεις της γυναίκας και σταμάτησε για να βοηθήσει. 

Ακολούθησε το αυτοκίνητο για περίπου 2 λεπτά, αλλά εκείνη τη στιγμή οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν. Η γυναίκα όμως συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και τον έδωσε στην Αστυνομία, που το εντόπισε στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού, στο Κατάκολο.

Οι δράστες δεν έχουν ακόμη συλληφθεί αλλά από την αστυνομία εκφράζεται η αισιοδοξία ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε