Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Ληστείες με ψεύτικο όπλο και γροθιές – 20χρονος έστειλε το θύμα του στο νοσοκομείο

Ηλεία: Ληστείες με ψεύτικο όπλο και γροθιές – 20χρονος έστειλε το θύμα του στο νοσοκομείο

Ο νεαρός δράστης κάτοικος της Βάρδας λήστεψε περίπτερο στη Νέα Μανολάδα, ενώ νωρίτερα είχε αποπειραθεί να ληστέψει και 60χρονο συμπολίτη του.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στις 9, σε κεντρικό δρόμο της Βάρδας. Ο 20χρονος, φορώντας κουκούλα και κράνος και κρατώντας πιστόλι, που αργότερα διαπιστώθηκε πως ήταν ψεύτικο, απείλησε έναν 60χρονο, ο οποίος όμως δεν είχε χρήματα να του δώσει.

Αυτό εκνεύρισε τον νεαρό, ο οποίος αφού πρώτα έψαξε ως και τις τσέπες του παντελονιού του 60χρονου, έστειλε τελικά τον συμπολίτη του στο… νοσοκομείο, αφού άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές. Το θύμα τραυματίστηκε στο πρόσωπο και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και ακολούθως στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας για περαιτέρω εξετάσεις.

Όμως η δράση του 20χρονου δε σταμάτησε εκεί. Ο νεαρός, σύμφωνα με το iliatora.gr, πήγε με το μηχανάκι του σε περίπτερο στη Νέα Μανολάδα. Εκεί απείλησε με το ίδιο όπλο τον 53χρονο περιπτεριούχο και κατόρθωσε να του αποσπάσει 185 ευρώ.

Ωστόσο, το μηχανάκι που χρησιμοποιούσε ο 20χρονος φαίνεται ότι τον πρόδωσε! Η κινητοποίηση του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας ήταν άμεση και αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεση τους, πήγαν στο σπίτι του 20χρονου και τον προσήγαγαν στο Τμήμα.

O νεαρός ομολόγησε τις πράξεις του και παρέδωσε μετανιωμένος στους αστυνομικούς το πιστόλι κρότου, την άσπρη κουκούλα, το κράνος, τα γάντια και τη λεία του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε