Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος του Βασίλη Μαρτζάκλη – Το ξέσπασμα του πατέρα του αδικοχαμένου αστυνομικού (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από amaliadanews.gr
ΦΩΤΟ από amaliadanews.gr

Λίγη ώρα μετά την απολογία του δολοφόνου, ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει η τιμωρία του δράστη…

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του αρχιφύλακα Βασίλη Μαρτζάκλη, που έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του ανακριτή και στη συνέχεια πληροφορήθηκε την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, για την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος που άρχιζε να αποδοκιμάζει τον 30χρονο, μόλις έγινε αντιληπτό το αυτοκίνητο που τον μετέφερε…

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού, Παρασκευάς Μαρτζάκλης, τόνισε στην τηλεόραση του Alpha, πως δεν τον ενδιαφέρει η τιμωρία του δράστη, αλλά η προστασία προς τα εγγόνια του, τα παιδιά του αδικοχαμένου Βασίλη Μαρτζάκλη από την Πολιτεία.

«Ο γιος μου είχε ιδιαίτερο ζήλο για τη δουλειά. Εφόσον κινδύνευε συνάνθρωπος του, θα έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει. Τον θυμάμαι τόσα χρόνια στην υπηρεσία που έχει τύχει να του «κόψουν» ρεπό ή άδεια και παρόλα αυτά έφευγε, με ευχαρίστηση. Δε με ενδιαφέρει η τιμωρία του δράστη, ότι ποινή και να του επιβληθεί, δεν θα γυρίσει το παιδί μου πίσω. Αυτό που θέλω από την πολιτεία είναι να βοηθήσει τα δύο ορφανά» είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου Βασίλη Μαρτζάκλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Μαγνησία: Συγκλονίζει η αυτοκτονία νεαρού οικοδόμου – Οι τελευταίες του ώρες στη δουλειά και οι συνάδελφοι που μίλησαν μαζί του!

Ηράκλειο: Θάνατος στο πρωινό μπάνιο – Η γυναίκα του τον έβλεπε να πεθαίνει μέσα στη θάλασσα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε